LELKIZŐ

Szerző Ripost

2 hónapja

„Azt gondoltam, nem vagyok életben” – VV Anett eddig sosem hallott részleteket mesélt a teaszeánszról

A teljes életét átértékelte Béres Anett, miután életveszélybe került. Az orvosok egyéves felépülési időt jósoltak neki, de már most sokkal jobban érzi magát.

Szerző Ripost

Béres Anett és Sáfrány Emese júliusban vettek részt egy ayahuasca-szeánszon, amitől azt várták, hogy tisztábban látnak majd a jövőjükkel kapcsolatban. A szertartás azonban rosszul sikerült, elfajultak a dolgok, Anett olyan hallucinációkat élt át, aminek következtében öntudatlanul menekült az erdőben majdnem egy egész napon át. A menekülés közben komoly sérüléseket szenvedett.

Fotó: SZABOLCS VADNAI / Bors

Anett az elmúlt időszakban több műtéten esett át, testileg és lelkileg is a felépülés útjára lépett. Mostanra megvilágosodott és elfogadta, hogy innentől kezdve ezzel az élménnyel kell együtt élnie. Már azzal a férfival is találkozott, akinek az életét köszönheti. 

Szombaton a Palikék Világa by Manna oldalán VV Anett eddig sosem hallott részleteket árult el a nyáron történt balesetéről. Arról is mesélt, hogy alaposan megváltozott az élethez való hozzáállása az elmúlt hónapokban. Rájött, hogy mennyien szeretik őt, a történtekre pedig már úgy tekint, hogy egy új életet kapott a sorstól.  

Abban a 24 órában nagyon sokszor azt gondoltam, hogy nem vagyok életben. Amit ott átélek, a halál után történik. Volt olyan pont, amikor néha azt hittem, hogy életben vagyok, de akkor is azt gondoltam, hogy nekem annyi, meg fogok halni, nem láttam rá esélyt, hogy megtalálnak – kezdte Anett teljes őszinteséggel, aki úgy érzi: új életet kapott. 

„Annyit tudtam mozogni, csak kúszni, mert ugyebár nem tudtam felállni, mert összecsuklottam. Mindig épp amerre a nap volt, melegem volt, vagy nem volt meleg. Július közepe volt, úgyhogy elég erős napsütés volt. Négykézláb tudtam kúszni ilyen két méteres körzeteket” – árulta el Anett, aki már sokkal jobban van. Akár a mankóját is eldobhatná, de egyelőre biztonsági okokból magánál tartja. 

További drámai részletek a Palikék Világa by Manna adásában: 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!