LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

Zámbó Krisztián: „Zsuzsikának mindig lesz hely a szívemben”

Egy feltétellel jönne csak újra össze volt jegyesével az énekes. Zámbó Krisztián kendőzetlen őszinteséggel mesélt magánéletéről és arról, merrefelé tart.

Egy hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy 11 év után Zámbó Krisztián és Zsuzsika elválnak egymástól, külön folytatják az életüket. Ám a napokban mégis egy közös fotót tett közzé egykori jegyesével az énekes, ami után magyarázkodni kényszerült. Bevallotta a Story Magazinnak, hogy mindig is szerelmes típus volt, kivétel nélkül nehezen engedte el volt párjait, és ez Zsuzsira különösen igaz.

Fotó: Bors

„Én kértem, hogy engedjük el egymást. Rájöttem, nagyon másra vágyunk – én szeretnék megállapodni, szeretnék édesapává válni, és Zsuzsika egészen máshogy képzeli a közeljövőt. Eleinte nem akart menni, aztán mégis pakolni kezdett. Miután elköltözött, romokban voltam” – vallotta be teljes őszinteséggel Krisztián, aki szakítása után alkoholba fojtotta bánatát.

Aztán az egyik nap tükörbe nézett és elhatározta, hogy rendbe teszi az életét, magát és az otthonát is. Állítása szerint életében először gondoskodik magáról. De mivel határozottan egyedül szeretne lenni, mindent megtanult, amitől lelkileg is jobban érezte magát.

„Mi értelme lenne ugyanazokat a köröket futni? Beláttam, semmi. Nincs türelmem hozzá. Zsuzsikának mindig lesz hely a szívemben, és nem mondom, hogy nincs benne a pakliban, egyszer újra egymásra találunk, de csakis akkor, ha látom rajta, lenyugodott, és ha azt érzem, egy irányba tartunk. Pedig utálok egyedül lenni! A reggelek a legrosszabbak, de akkor is így van ez most jól” – zárta sorait Krisztián.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!