LELKIZŐ

Szerző Ripost

3 hónapja

Hivatalos: Zámbó Krisztián szakított szerelmével

Már házasságot és családalapítást tervezett Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika.

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, egy ideje már nem lehetett újabb közös tartalmakat látni Zsuzsika és Krisztián oldalán. A rajongók már rosszat kezdtek sejteni, amire Takács Zsuzsi csak rejtélyesen válaszolt közösségi oldalán. 

Ám most Zámbó Krisztián a pletykák és a valótlan állítások megfékezésének érdekében tiszta vizet öntött a pohárba közösségi oldalán. Tizenegy évig tartó szerelmük véget ért, és ezért úgy döntöttek, külön utakon folytatják. 

Fotó: Móricz István

Az énekes leszögezte, nem harmadik fél miatt történt meg a szakítás, hanem azért, mert sokat változtak és már más elképzeléseik vannak a jövőjükkel kapcsolatban. 

„Zsuzsival nem vagyunk együtt három hete, és ez nem is fog már megváltozni. Nem veszekedve mentünk szét, nem volt se pali, se nő a dologban. Úgy éreztük, ez a dolog nem működik már, mert mások az elképzeléseink a jövővel kapcsolatban. Nekünk volt egy 11 évünk, amiben minden volt. Megéltünk, amit lehetett. 11 év az már tényleg nagyon sok idő egy párkapcsolatban. Én is sokat változtam, azt gondolom, Zsuzsi is sokat változott. Sokat nem tudtok a mi magánéletünkről, hogy hogyan élünk, mert mindig próbáltunk példát mutatni, hogy a mi kapcsolatunk milyen példás” – magyarázta az énekes.

Krisztián teljes nyilatkozatát a szakításukról a zenész közösségi oldalán tekinthetitek meg.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!