4 hete

Fekete Dávid exe: A gyerekeknek az apjuk csak egy idegen

Lassan másfél éve nem látta ikerfiait a börtönből szabadult énekes.

Szerző Buster

Regina a 2021 tavaszán kirobbant csalási botránnyal kapcsolatban csak néhányszor és csak nagyon visszafogottan nyilatkozott. Ikerfiai, Ádin és Máté akkoriban még nem múltak el egyévesek sem és gyakorlatilag egy csapásra minden kapcsolat megszakadt köztük és a letartóztatott énekes között. A napokban pedig hosszas nyomozás után vádat emelt a Győri Járási Ügyészség az egykori megasztáros ellen, aki akár 15 év letöltendő szabadságvesztést is kaphat. Kedden azonban váratlanul újabb döntést hozott a bíróság: kiengedték a börtönből és házi őrizetbe helyezték Fekete Dávidot, vagyis otthonát csak külön engedéllyel hagyhatja el. Bár ez az egykori megasztárosnak jó hír, de a volt feleség nem repes az örömtől. Regina ennek kapcsán beszélt a reflektoronline.com-nak.  

Fotó: TV2

"Ijesztő számomra a gondolat..."

"Őszintén megmondom, kicsit megijedtem, amikor megtudtam, hogy Dávidot kiengedték. Fogalmam sincs, hogy a gyerekeink szempontjából hogyan kezeljem ezt a helyzetet, hogy egy olyan emberrel kell találkozniuk, akit igazán nem is ismernek. Ez a gondolat számomra ijesztő. Tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de amikor megtudtam, hogy bent marad a börtönben, akkor egy kicsit örült a lelkem, de most nem vagyok boldog" – kezdte Fekete Dávid volt felesége, aki elárulta, hogyan zajlott az az egyetlen internetes videóhívás, ami létrejött az ikrek és az édesapjuk között az utóbbi majd másfél évben. 

 

"Sosem mondanám, hogy ne lássa őket"

"Dávid anyukája azt mondta nekem, hogy minden rendben volt, a gyerekek „elvoltak”. Dávid örült, hogy látta őket, de a gyerekek a korukból adódóan nyilván nem fogták fel, mi történik, hiszen a találkozás nem személyes volt. Nem kérdeztem erről több részletet, mert általában felkavaró számomra minden, ami Dáviddal kapcsolatos, de mivel a gyermekeim apja, így sosem mondanám azt, hogy ne lássa őket" – szögezte le Regina, aki szerint nem igazán volt értelme a rendszeres videós kapcsolattartásnak, hiszen az ikrek még most is csak két és fél évesek, így Dávid az édesanyjától kapott videókon láthatta ahogyan cseperednek.

Fotó: Nagy Gábor

"A gyerekeknek szükségük lett volna az apjukra"

"Az ikrek számára Dávid sajnos idegen. Ettől függetlenül gyakran veszek elő régi képeket abból az időszakból is, amikor megszülettek és próbálok nekik mindig mesélni történeteket, illetve mindig megmutatom a fotókon az apukájukat is. Nem tudom, ez hosszú távon mennyit jelentett, de én próbáltam és próbálok mindent megtenni, hogy a gyerekek boldog kisgyerekként nőjenek fel. A jogerős ítéletben szabályozva van a kapcsolattartás, aminek természetesen maradéktalanul eleget fogok tenni, tehát Dávid több mint egy év után személyesen találkozhat a gyerekeivel. Ugyanakkor őszintén megmondom, hogy nagyon kevés esélyt látok arra, hogy Dávid a biológiai apaságon túl igazi apjuk legyen a fiúknak. A gyermekvállalás felelősséggel jár és a gyerekeknek szükségük lett volna az apjukra. Szomorú vagyok, hogy ez nem így lett"– tette hozzá Regina

Szerző Buster

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Új szakaszba lépett az orosz-ukrán háború

borsonline.hu

Tucatnyi mentő a helyszínen, 16 sérültet látnak el az üllői balesetben

hirtv.hu

Halcsonkító horgász ellen indult hajtóvadászat Kevermesen – videóval

metropol.hu

Mi a szerelmi életed legmélyebb bugyra? Tesztünk elárulja!

vg.hu

Kiszámíthatóbb keretek között dől el a minimálbér sorsa

origo.hu

Felülnézetből fotózta melleit és combját Tolvai Reni - kép

mindmegette.hu

A legjobb reggeli! Így lesz igazán finom a tojásrántotta

ripost.hu

Szandi elárulta, hazajön-e a lánya Amerikából

ripost.hu

Így használd a klímát az autóban és spórolni tudsz a benzinnel

ripost.hu

Összefogtak a háziasszonyok, itt a tuti módszer, hogy jön le a címke a befőttes üvegről

ripost.hu

Horror a katakombában: A turistákra kacsintgat a 2 éves lány holtteste

További cikkek

LELKIZŐ

Színészek, akik lába alól kicsúszott a talaj – Van kiút?

LELKIZŐ

Nyolc éve hunyt el Bajor Imre, így néz ki most a Kicsihuszár sírja - Fotó

LELKIZŐ

Leslie Mandoki: A mai napig irányadóak apám utolsó szavai

LELKIZŐ

Emilio megrázó vallomása: Hajléktalan voltam és ételért zenéltem

LELKIZŐ

Megrázó részletek Klapka fiának haláláról, megszólalt a barát

LELKIZŐ

"Így van, és így kell élni" - Ezt üzente halála előtt Klapka György fia

LELKIZŐ

Most érkezett a szörnyű hír: Meghalt a legendás színész

LELKIZŐ

Megdöbbentő vallomást tett Oszter Sándor özvegye