LELKIZŐ

Szerző ripost

7 hónapja

Vége: szakított alig egyéves gyermeke apjával a magyar sztár

Kisfiuk tavaly júniusban született, látszólag teljes volt a boldogság.

Szerző ripost

Szomorú hírt jelentett be a közösségi oldalán Sáfrány Emese. A légtornász szombat virradóra osztott meg egy bejegyzést, miszerint kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal különváltak az útjaik.

Pedig látszólag boldogabbak voltak, mint valaha: négy éven át egyre szebben fejlődött a kapcsolatuk, tavaly júniusban pedig megszületett imádott fiuk, Nolen.

Fotó: Laszlo Sulyok

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a közel négy évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a sok tanítást, amire melletted jöttem rá és természetesen fiunkat Nolent, hogy általad anya lehettem” – írta az Instagramon megosztott bejegyzésében Emese.

A bejegyzésből kiderül, hogy a pár láthatóan törekedett a kapcsolat megmentésére, és ezt támasztja alá az is, amit néhány hete az édesanya a Metropolnak nyilatkozott: eszerint már előre lefoglalták a nyaralásukat nyárra, Olaszországba, emellett számos belföldi utazást is terveztek hármasban.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!