3 hónapja

Megrendítő vallomást tett Oláh Gergő: "Volt idő, hogy térden állva imádkoztam, hogy a családnak ne kelljen többé nélkülöznie"

Mindenek előtt való a család Oláh Gergőéknél.

Mindenek előtt való a család Oláh Gergőéknél. Niki, Gergő felesége a napokban veszítette el a nagymamáját, öt gyermekük dédimamáját. Ennek kapcsán beszélt az énekes élete egyéb nehéz pillanatáról a Borsnak.

Oláh Gergő egy érzelmes pillanatában bevallotta a Borsnak, hogyan tanulta meg feldolgozni a válságos történéseket. Ma már kiegyensúlyozottnak vallja magát, de hosszú volt az ide vezető út. 

A kétezres évek elején tűnt fel, majd gyors sikert aratott egy tehetségkutató show-műsorban, ám előtte mély hullámvölgyeket élt meg.

Volt idő, hogy térden állva imádkoztam, hogy a családnak ne kelljen többé nélkülöznie, és kértem az Urat, mutassa meg, merre menjek tovább– mesélte az énekes.

Caramel a példa

– Ahogy sok pályatársamé is, úgy az én történetem is a nulláról indult. Ami motivált akkor is, és most is az, hogy a zenészekre gondoltam, például Caramelre és a többiekre, akik már „megcsinálták”. Jobb sorsra vágytak, elindultak vándorútjukra, és sikerült nekik. Nekem bárki bármit is mondott, nem adtam fel, pedig sokszor és sok mindent feladtam korábban – gondolt vissza Gergő például a táncolásra, melybe többször is belefogott. 

Őszintén bevallja: ellustult, és elvesztette a hitét. Ám ezekre a dolgokra úgy gondol vissza, hogy tanulópénzül szolgáltak.

Már nem őrlődik

Oláh Gergő a családban látta mindig a megoldást, ez a közeg ad számára erőt. Mindenek felett védi, oltalmazza a kemény munkával felépített közös otthonukat, feleségét, közös gyermekeiket. Elmesélte, hogy Niki és közte az elmúlt 16 évben kialakul egy olyan mély viszony, melyből mindketten tudnak töltekezni.

Természetes, hogy nem mindig könnyű. Olykor sokasodnak a gondok, ilyenkor nálam könnyen eltörik a mécses, de gyorsan felállok.Niki viszont nagyon tartja magát, ahogy most is, nagymamája elvesztésénél. Szoktam mondani neki: előttem nyugodtan elgyengülhet, de ebben még fejlődnie kell, szerintem mesélt Gergő, már oldottabban.

Hálás azért, amije van

A zenész azt is megosztotta, hogy korábban egy-egy csalódás, kudarcélmény szabályosan leblokkolta őt. Ma már jobban kezeli ezeket a helyzeteket. Sokan ismerik a mondást, amit vall, de ő komolyan is gondolja: amibe az ember nem hal bele, az csak megerősíti őt.

Gergő elárulta azt is megannyi alkalommal húzta ki őt a zene a lelki válságából. Elmesélte, hogy az életében sokszor kellett szembenéznie nehéz helyzetekkel, de segítette őt az Istenbe vetett bizalma is.

Nagyon hálás lehetek azért, amim van.Mindennap megköszönöm az Istennek - hiszen mi baráti kapcsolatban vagyunk -, hogy van egy gyönyörű családom.

Házasságáról énekel

Oláh Gergő Hűséggel szeretlek című dalában a házassága történetét írta meg, mely 16 éve tart már. Most egy újabb szerelmes dallal készül nyárra Gergő, melyben a házasság sötétebb oldaláról énekel: a jóban-rosszban rosszabbik részéről szól majd. Egy hitet adó dalt, egy gospelt is tervez még az idén, melyben az Istennel való kapcsolatát zenésíti meg.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült: Putyin titkos megbeszélést folytatott a háborúról

origo.hu

Egereit simogatta és nyalogatta egy férfi a 4-es 6-os villamoson - videó

borsonline.hu

Megható, vőlegénye reagált Hosszú Katinka nagyszerű sikerére

mandiner.hu

Eszméletlen jó, hogy így alakult az életem – Arató András, „Hide the Pain Harold” a Mandinernek

ripost.hu

Sziget Fesztivál: Ki a legdögösebb magyar híresség?

vg.hu

Fizetésemelést követelnek a magyar dolgozók, a rezsicsökkentés átalakítása véget vet a home office-nak

borsonline.hu

15-ször robbant a kéj, mielőtt a szülők rájöttek, hogy diákjával szexel a tanársegéd

mindmegette.hu

Kívül ropogós, belül omlós: így lesz tökéletes a sült csirkecomb!

ripost.hu

Szabó Zsófi megvillantotta, amije van: a Szigeten buliztak a magyar sztárok

ripost.hu

Csuti új kedvese kitálalt: ezt gondolja párja múltjáról

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

ripost.hu

"Eladtátok a családot, csak, hogy megtömhessétek a zsebetek" - keményen beleszálltak Meghanba és Harrybe

További cikkek

LELKIZŐ

Idő előtt: sztárok, akik tragikus balesetben hunytak el

LELKIZŐ

Andrei Mangra intim vallomása: Ezért nem talál társra

LELKIZŐ

Drámai állítás: Édesanyja miatt vágyta a halált Klapka György örököse

LELKIZŐ

Színészek, akik lába alól kicsúszott a talaj – Van kiút?

LELKIZŐ

Halálos fenyegetésekkel bombázzák Tóth Gabit

LELKIZŐ

"A férjem minden pillanatomban benne van" - nem múlik a gyásza Kóbor János özvegyének

LELKIZŐ

"Évi mosollyal az arcán halt meg" - férje talált rá a halott magyar énekesnőre

LELKIZŐ

Így vigasztalódik a szakítás után L.L. Junior - fotó