LELKIZŐ

Szerző Ripost

6 hónapja

Keresztes Ildikó drámai vallomása: „Egyre fogy az időm”

Az énekesnő komoly elhatározásra jutott az idei évben. Sőt fogadalmat tett arra, hogy változtatni fog életvitelén.

Szerző Ripost

Hatalmas megtiszteltetés érte a munkájában Keresztes Ildikót, hiszen Máté Péter-díjjal tüntették ki. Ezzel egy időben a magánéletében is kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Egy dolog mégis van, ami elszomorítja: édesanyja demenciával küzd.

„Az anyukám megkönnyezte az elismerésemet, majd másnapra elfelejtette. Nem hibáztatom; nem tudhatom, rám mit szab majd az élet. Megteszek érte mindent, ami az erőmből telik, folyton azt tervezgetem, mivel lepjem meg, miközben zavarban is vagyok, mert sokszor nem tudom, mi okozná neki a legnagyobb örömet. Mivel az anyukám az egész életét úgy élte le, hogy mindenki fontosabb volt a számára, mint ő maga, így ma sem kér tőlem soha semmit, ennek ellenére igyekszem minél több élményt adni neki” – árulta el teljesen őszintén Keresztes Ildikó a Hot! Magazinnak.

Fotó: Ripost

Az énekesnő megfogadta, hogy ebben az évben új életet kezd, abban az értelemben, hogy változtat bizonyos szokásain. Hamarosan például befejezi a másfél évvel ezelőtt megkezdett lakásfelújítását. Ám ezen felül is rengeteg terve van még.

„Évtizedeken keresztül hurcoltam a magam kreálta problémáimat, annyit tépelődtem feleslegesen, de észre kell venni, hogy egyre fogy az időm, most kellene jól csinálni a dolgaimat. Ezért igyekszem máshová helyezni bizonyos hangsúlyokat. Utálom magamat, amiért sok mindenben olyan rapszodikusan működtem, de már próbálok hozzászokni a rendszerességhez, kisebb-nagyobb sikerrel” – mondta nevetve Ildikó

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!