LELKIZŐ

Szerző Ripost

9 hónapja

Zokogva mesélte a magyar énekesnő: nem éri el Ukrajnában élő szeretteit

Napok óta szakadoznak a vonalak, sokan elérni sem tudják Ukrajnában élő rokonukat, barátjukat.

Szerző Ripost

Oroszország csütörtök hajnalban lerohanta Ukrajnát. Az egykor szebb napokat is megélt utcák és városok, most harctérré változtak. A hálózatok szakadoznak és sokan az országban ragadtak. Rengeteg magyar, köztük egy híresség is aggódik Ukrajnában élő szeretteiért, barátaiért. A magyar énekesnő attól retteg, már nem is élnek a kint élő barátai.

Sebestyén Katja teljesen összetört, egyszerűen sokkolta a hír. Családjával együtt sokáig Moszkvában élt, nyolc éves korában költöztek Magyarországra. Rengeteg orosz és ukrán barátja van a mai napig, akikért most borzasztóan aggódik.

Fotó: Tv2

„Aggódom az össze barátomért. Nekem az egész baráti köröm gyakorlatilag ukrán és orosz” – nyilatkozta a Tényeknek Sebestyén Katja a sztárban sztár leszek énekese.

„Hát az az igazság, hogy én a Szovjetunióban nőttem fől, így nekem mind a két országban rengeteg barátom és rengeteg közeli ismerősöm van. Volt kollégák, én orosz szakra jártam az egyetemre ott is ukránokkal, oroszokkal voltunk körülvéve. Akkor még barátságban voltak egymással...Vannak, akik fiatalabbak nálam és jelenleg katonák. Úgyhogy én sírva törtem ki, már reggel. Sorra nem is érem el őket. Valószínűleg valami net zárlat lehet, mert nem tudom velük fölvenni a kapcsolatot” – mondta Katja, aki felajánlotta barátaihoz, hogy szívesen elszállásolja őket, ha nincs hova menniük. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!