12 hónapja

Ez az utolsó éneklős videó Kóbor Jánosról: Sose félj

Néha nyitja szemét, és feje billeg. Tán veszve az út, s vele minden. Ha erőd a reményhez sincsen, ha nincs remény, ha nincs remény, ha nincs remény...

Alig 24 órával Kóbor János halála előtt, egy megrázó videó került fel az Omega közösségi oldalára és a legnagyobb zenemegosztó portálra is. Akkor még volt remény arra, hogy a hetek óta mélyaltatásban tartott énekes felépül.

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Ez a remény foszlott szerteszét hétfő délelőtt, amikor a legendás zenekar bejelentette a frontember halálát. A dal, amit Kóbor János a saját stúdiójában énekelt fel még 2019 végén, egyetlen egyszer hangzott el közönség előtt az ő előadásában. Pontosan az év december 30-án a Demjén Ferenc és barátai koncerten a Papp László Budapest Arénában.

„Különös és fájdalmas színezetet kapott ez a felvétel, ami éppen a hétvégén került elő. Mecky egy hirtelen ötlettől vezérelve ment le a stúdiójába, nem sokkal a Demjén koncert előtt és csak úgy kedvtelésből felénekelte. Kicsit olyan, mintha már akkor készült volna a búcsúra...”- emlékezett vissza az Omega menedzsere Trunkos András.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!