1 éve

Ez nagyon szomorú: Így próbál pénzhez jutni a letartóztatott Fekete Dávid felesége

Reginát nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is tönkretette Fekete Dávid.

A háromgyermekes édesanya, Regina egyedül maradt a számlákkal, a picik ellátásával és persze, a nevére írt cég tartozásaival. Regina több hirdetést is közzétett a Facebookon, amikben láthatóan olyan dolgokat próbál pénzzé tenni, amelyek feleslegessé váltak: gyerekjátékokat 4500, nem használt cipőt 3000 forintért. Ezek az összegek ugyan nem rendeznek minden problémát, de talán segítenek egy kicsit levegőhöz jutni a fiatal anyukának, hiszen a férje jó ideig biztos nem tud neki segíteni anyagilag, ahogy azt korábban – még letartóztatása előtt – tette.

Fekete Dávid felesége az interneten árul gyerekjátékokat, cipőket (Fotó: TV2)

„Fekete Dávid korábban támogatta a családját, kisebb összegeket adott az ügyfelemnek, de ez nemrég megszűnt” – árulta el a fiatal nő ügyvédje, dr. Pikali Petra, aki azt is hozzátette, hogy valóban nehéz Regina helyzete, akinek most a gyerekei a legfontosabbak. „Küzd, mint minden édesanya, aki a három gyermekét egyedül neveli.”

Reginának nem lehet egyszerű, hiszen válófélben lévő férje akkor sem tudná támogatni, ha akarná: Fekete Dávid ugyanis jelenleg több mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztás, csalás és közokirat-hamisítás gyanújával előzetesben ül.

„Szüksége van minden fillérre, és ha máshogy nem, a feleslegessé vált dolgokat is el tudja adni, hiszen a gyerekeknek enni kell adni” – árulta el a feleség egy közeli barátja a Blikknek, aki szerint ugyan a lánynak nagy családja van, ám egyiküket sem veti fel a pénz, így bár próbálnak segíteni, keveset tudnak.

Ráadásul még valami nehezíti Regina helyzetét. Mint korábban megírtuk, az énekes a felesége nevére alapított vállalkozással 73 millió forintos hitelt vett fel, amelynek havi, milliós törlesztőjére Regina kezességet vállalhatott. Ugyan a feleség feljelentést tett az ügyben, mert biztos benne, hogy a cégben nem zajlott minden törvényesen, mivel az ügy folyamatban van, a fiatalasszonynak ettől még kell fizetnie a törlesztőrészleteket.

„A bankot nem érdekli, mi történt, nekik fizetni kell. De ugyan miből? A családi pótlékból?” – mondta szomorúan az ismerős.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!