1 éve

Testvérviszály Zámbó Jimmy családjában: Zámbó Krisztián mindenről kitálalt

Zámbó Jimmy halála után a családja kettészakadt. Most legidősebb fia, Krisztián árulta el, milyen konfliktusokkal kell a mai napig megküzdenie.

Zámbó Jimmy egykor az ország kedvence volt. Az énekesért milliók rajongtak, a halála pedig nem csak a családját, de a közvéleményt is megrázta.

Az énekes népes famíliával büszkélkedhetett: édesanyja mellett több testvére is volt, kétszer nősült, három gyermeke született, és a feleségei előző kapcsolataiból származó gyermekeit is a sajátjaként szerette.

A halála után azonban minden megváltozott, és sokan még ma sem állnak szóba egymással a Zámbó-családban.

Zámbó Jimmy fia őszintén beszélt a családjáról (Fotó: LifeTV)

Most legidősebb fia, Zámbó Krisztián mondta el, hogy óriási fájdalommal küzd: egyik testvérével évek óta nem állnak szóba egymással.

„Nekem elég nagy családom van anyu és apu oldaláról is. Apu halálával szétszakadt a család. Én vagyok az, aki mindig megpróbáltam összetartani a családot, bár nálam is voltak konfliktusok. Van olyasvalaki, akivel a mai napig nem sikerült rendeznem a konfliktusunkat. A bátyámról van szó, akit nagyon szeretek és nagyon hiányzik. Ő Tamás, anyukám első házasságából származik, és negyvenhét éves. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, de körülbelül két éve nagyon csúnyán beszéltem vele, amikor volt egy rossz időszakom” – mondta el a LifeTV Bréking című műsorában Krisztián.

Egy telefonhívás után a két testvér összeveszett egymással, és azóta nem is beszéltek egymással.

„Ő nagyon hiányzik. Megpróbáltam felhívni, felvette a telefont és azt mondta, majd visszahív. Ez volt másfél-két éve, és azóta nem beszéltünk. Már anyukámon keresztül is üzentem neki. Nagyon megbocsátó vagyok” – fogalmazott Krisztián, aki abban reménykedik, hogy rendezheti a nézeteltérését a fivérével.

A LifeTV videóját itt tekintheted meg:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!