1 éve

Megszólalt a barát, ezt mondta az utolsó találkozásukkor Törőcsik Mari

Kárász Róbert 2019-ben utazott el Törőcsik Mari velemi otthonához, ahol megható és szép pillanatokat töltött a művésznő társaságában.

Megható bejegyzésben emlékezett meg Kárász Róbert a péntek hajnalban elhunyt Törőcsik Mariról. A műsorvezető és Törőcsik Mari 2012-ben ismerkedtek meg egymással, amikor Kárász felkérte a színésznőt, hogy ajánlja fel az egyik plüssmackóját a jótékonysági árverésére.

A bevételből a fogyatékkal élőket támogatták, idővel pedig egészen szoros és különleges barátság alakult ki kettejük között. A színésznő lett végül a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány egyik alapítója, aminek a jótékonysági maciaukcióját a koronavírus-járványig minden évben megtartották, egészen 2019-ig.

Kárász Róbert és Törőcsik Mari az utóbbi tíz évben nagyon jó barátok voltak
Fotó: DFP

Kárász a bejegyzésében megemlékezett az utolsó, két évvel ezelőtti találkozásukról is, ahol a színésznő megható szavakkal fogadta őt, habár már gyengélkedett.

„2019-ben láttam önt utoljára Velemben, az otthonában. Egymás mellett ültünk a kanapén. Gyengéden fogtam a kezét, szomjas volt. Kért egy pohár vizet, de már nehezére esett megtartani a poharat. Megfogtam azt, és egy szívószál segítségével néhány kortyot ivott a vízből. Még akkor is volt annyi erő, szeretet, energia Önben, hogy ott, egy videóüzenetben tudassa a kávézónk dolgozóival, hogy Ön mennyire sajnálja azt, hogy nem találkozik velük. Már nem fog találkozni velük. Bármennyire is szeretné, már nincs ereje hozzá, hogy megigyák azt a bizonyos kávét és nagyot beszélgessenek az életről, melyet Ön, Mari, annyira, de annyira szeretett élni. Drága Mari! Keresem a megfelelő szavakat, de sem papírra vetni, sem kimondani nem tudom őket. Valahol útközben elvesznek, megakadnak. Ön elment. Nincs köztünk. Szeretném, szerettem volna még egyszer utoljára megszorítani a kezét. Szerettük volna, ha még sokáig, nagyon sokáig velünk marad és erőt ad, örömet hoz és megtanít minket az igazi életre. Olyanra, amilyet maga is élt, önfeledten” – fogalmazott a bejegyzésében Kárász Róbert.

A műsorvezető teljes megemlékezését itt olvashatod el:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!