1 éve

Íme, Törőcsik Mari utolsó videója: ilyen állapotban volt nemrégiben

Törőcsik Mari tavaly novemberben még örömmel fogadta a születésnapi köszöntéseket, de látszott rajta, hogy már gyengélkedik.

Alig fél évvel ezelőtt, tavaly novemberben még örömmel fogadta a születésnapi köszöntéseket Törőcsik Mari.

A színésznőhöz akkoriban már csak a járványügyi szabályok betartásával, a kertből üzenve látogathatott el a Nemzeti Színház társulata, akik megható előadással kedveskedtek a Kossuth-Nagydíjas művésznőnek.

Törőcsik Marit láthatóan nagyon boldoggá tette az, hogy a kollégái gondoltak rá: könnyes szemmel búcsúzott tőlük, csókokat dobált feléjük, és azt üzente, nagyon hiányzik neki a szeretett társulata.

Törőcsik Mari tavaly novemberben még örömmel fogadta a születésnapi köszöntéseket
Fotó: Youtube

A születésnapi műsorban Szűcs Nelli a Selmeczi György és Maár Gyula által komponált Ez csak színjáték című dalt énekelte el, ezt követte Vidnyánszky Attila köszöntője, majd Rubold Ödön Petőfi Sándor Színészdal című versével kedveskedett, Törőcsik Mari kedvenc orosz rendezője, Anatolij Vasziljev pedig üzenetben köszöntötte a művésznőt. Ezután HOBO verselt, majd Pilinszky János Mielőtt című költeményét Trill Zsolt mondta el, végezetül a társulat tagjai Máté Péter Ő című dalát közösen énekelték el.

A köszöntésről készült videót itt tekintheted meg:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!