Létrehozva: 2020.11.09.

A Ripost megtudta, ez a következménye Gabriela Spanic csúnya balesetének

Úgy tűnik, mintha összeesküdtek volna az égiek Gabriela Spanic ellen! A színésznőt sorra érik a csapások, amióta elindult a Dancing with the Stars-ban. Múlt szombaton tökéletesen táncolt, ám hirtelen csúnyán megsérült, kifordult a bokája. Ő azonban nem adja fel!

Gabriela Spanic táncpartnere, Andrei Mangra a Dancing with the Stars múlt szombati élő show-jában egy pillanatra azt hitte, a színésznő elfelejtette a koreográfiát. Az igazság azonban az, hogy Gaby csúnyán megsérült az érzéki argentin tangó közben.

Fotó: Máté Krisztián

Olyan szerencsétlenül lépett, hogy kifordult a bokája, minden lélekjelenlétére és kitartására szüksége volt, hogy folytatni tudja a versenyt. Produkciója után a TV2 riportere aggódva ment oda a páholyban pihegő színésznőhöz, aki láthatóan ápolásra szorult. Ám ennek ellenére azt mondta, kizárt, hogy ne folytassa a versenyt!

A Ripost az élő adás másnapján megkereste Gaby-t, hogy megtudjuk, mennyire fáj a kificamodott bokája. A Paula és Paulina sztárja lapunknak elmondta, semmi sem tántoríthatja el, és az újabb sérülés ellenére is gőzerővel készül a következő show-ra.

„Úgy néz ki, komoly gond nincs, egy rossz lépésnél aláfordult a bokám, de szalag szinte biztos, hogy nem sérült. Vasárnap pihentetem egész nap, és ha minden jól megy, hétfő délután már gond nélkül tudok próbálni” – mondta lapunknak Gaby.

Fotó: Ripost / Máté Krisztián

A színésznő profizmusa már csak azért is elismerésre méltó, mert sorozatosan érik a csapások, amióta a műsor kedvéért néhány hónapja Budapestre költözött. Már az első élő show-ban súlyos sérülést szenvedett. Eleve izomhúzódással érkezett a TV2 stúdiójába, ugyanis a próbák során meghúzta a belső combizmát. A kellemetlenségek és fájdalmai ellenére azonban bátran vállalta az élő show-t, ám szerencsétlenségére a próbák során az egyik táncmozdulatnál újabb sérülést szedett össze.

A bordaközi izmát fájlalta a próbák során, az adás után pedig rögtön el is hagyta a helyszínt. Az igazi kálvária még csak ezután kezdődött! Október 18-án, alig egy órával az újabb élő show után Gaby-t szörnyű tragédia érte. Ahogy a Ripost akkor megírta, a színésznő elvesztette imádott édesanyját, Norma Utrerát. Mint kiderült, az asszony régóta rákkal küzdött, ám a leletei javulást mutattak, amikor Gaby Budapestre költözött.

Néhány nappal a halálát megelőzően azonban hirtelen romlásnak indult az állapota. A színésznőt már az adás előtt értesítették arról, hogy anyukája rosszul van, videóhívással búcsúzott tőle, majd tökéletes produkciót nyújtott, annak ellenére, hogy tánc közben óriási viharok dúltak a lelkében. A tragikus hír után Gaby kapott hideget-meleget, többen is súlyos kritikával illették, amiért folytatta a versenyt. Ő azonban a Ripost-nak elmondta, anyukája is azt szeretné, ha tovább küzdene.

Ezt követte a mostani bokasérülés, a történtek után pedig mindenki joggal érezhetné úgy, hogy átok ül rajta. Gaby azonban egy elképesztően erős nő, aki panaszkodás helyett oroszlánként küzd tovább.

Ez is érdekelhet

origo.hu

LMBTQ-aktivista, szélsőbalos figura Magyar Péter erzsébetvárosi polgármesterjelöltje

origo.hu

Újabb árcsökkenés jön a hazai benzinkutakon

borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a Nemzet Sportolója

mandiner.hu

Forgács István: Ha Karácsony marad, a cigányok szép lassan elbontják Budapestet

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

origo.hu

Elképesztő titkokat osztott meg Szabó Zsófi

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

hirtv.hu

Íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd

ripost.hu

Nagy a szomorúság Berki Mazsiéknál: a kislánya elvesztette a kedvencét

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Eldőlt: Kulka Jánost választották a Nemzet Színészének

LELKIZŐ

„Régebben énekelt egy lány...” Elöntötte a nosztalgia Tóth Verát

LELKIZŐ

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

LELKIZŐ

Vasvári Vivien szívfacsaró üzenettel vallott szerelmet a férjének