2 éve

Az autóját is el kellett adnia, komphajóra menekülne a vírus elől a magyar énekes

Rájár a rúd Éliás Gyulára! A 43 éves zenész két hónappal ezelőtt tragikus körülmények között vesztette el imádott édesanyját. Bár állítása szerint már túl van a gyász legmélyebb időszakán, a koronavírus miatt újabb nehézségekkel kellett szembenéznie. Nem csoda, hogy azt fontolgatja: a messzi északon kezd új életet!

Rendkívül nehéz időszakon megy keresztül Éliás Gyula! Kálváriája szeptember elején kezdődött, amikor tragikus balesetben elvesztette imádott édesanyját.

Fotó: Éliás Gyula

A gyámság alatt álló asszony kizuhant egy negyedik emeleti lakás erkélyéről és szörnyethalt. Gyula a Ripost-nak elárulta, úgy érzi, túl van a rendkívül embert próbáló időszakon, el tudta fogadni, hogy anyukája nincs többé, ám a koronavírus miatt újabb nehézségekkel kellett szembenéznie. El kellett adnia a kocsiját, mivel az autó műszaki hibás lett, a zenész pedig most anyagilag nem engedheti meg magának, hogy szervizbe vigye a járgányt.

„Jelenleg kölcsönautóval járok, a sajátomat el kellett adnom, mert hengerfejes lett. Sajnos most nem állok úgy anyagilag, hogy meg tudnám javíttatni. Minderről persze a vírushelyzet tehet. Most azért meg kellett húznom a nadrágszíjat, spórolok és otthon főzök magamnak” – kezdte a Ripost-nak Éliás Jr., aki azt is elárulta, egy kissé rendhagyó külföldi karrier gondolatával kacérkodik!

„Skandináviában még mindig járnak azok a komphajók, ahol élőzenével szórakoztatják az utazókat. Nagyon szívesen összecsomagolnék és ott kezdenék új életet, amíg nincs vége ennek az őrületnek. Egy hónapot legalább ott töltenék, ha kell, természetesen átesnék egy koronavírus-teszten előtte. Most keresem a lehetőséget a kiutazásra. Egyébként szerintem én már túlestem a víruson, körülbelül egy hónapja. Körülbelül három napig nem éreztem se ízeket, se szagokat, de szerencsére ennyi volt” – fogalmazott lapunknak Éliás, aki reméli, hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Klipet forgatott a karantén alatt Éliás Gyula a „Csak ennyi kell” című klipjével üzent rajongóinak ebben a nehéz időszakban. A dal mondanivalója, hogy a világon a sokszor legegyszerűbbnek tűnő dolgok az igazán fontosak, mint például a víz, a fény, a nappalok és éjszakák állandó váltakozása. A klipet a biatorbágyi önkormányzat támogatta, Éliás pedig nagyon hálás nekik. A dal egyébként arról szól, hogy tiszteljük a természetet, és az örök értékeket, és szeressük az életünket jobban,

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!