3 éve

Fordulat L.L. Junior és exe ügyében: Csilla olyasmit tett, amit senki sem várt

A jelek szerint a múlt heti háborúskodás után most már a békére törekszik L.L. Junior és exe, Csilla. A felek között kisfiuk tíz nappal ezelőtti halálakor mérgesedett el igazán a viszony, nagyobbik gyermekük, Lacika érdekében azonban a békés megoldásra törekednek.

Közös kisfiuk kedvéért békét köthet egymással L.L. Junior és egykori kedvese, Csilla. Az édesanya vasárnap eltávolította az összes közösségi profiljáról azt a bejegyzést, amit múlt hét elején, mérhetetlen gyászában és hirtelen felindultságában írt.

Csilla a nyílt levélben L.L. Juniort kritizálta, aki szerinte soha nem volt jó apja a két gyermeküknek: elhunyt kisfiukat, Dávidkát egyhetes korában elhagyta. A fiatalasszony ezért is nehezményezi, hogy Junior az augusztus 31-i tragédia óta nem adja vissza neki a nagyobbik gyermeküket, a hatéves Lacikát.

Csilla múlt keddi levelére Junior még aznap egy videoüzenettel válaszolt, ám végül még aznap eltávolította a felvételt és bocsánatot kért Csillától. Ugyanezt várta volna el az asszonytól is, ám Csilla hajthatatlannak bizonyult. Vasárnapig azonban mindenhonnan törölte a bejegyzést. Ebben bizonyára az is közrejátszott, hogy a pénteki temetésen Junior rendkívül megértő volt gyermekei édesanyjával: végig Csilla mellett állt, fogta a kezét és nyugtató szavakat suttogott neki.

A Ripost Csilla ügyvédjétől megtudta, hogy a szülők között már koránt sem olyan puskaporos a hangulat, mint múlt hét elején. Mindketten hajlanak arra, hogy békés úton megállapodjanak egymással, ezért is törölte mindenhonnan a bejegyzést Csilla.

„Elkezdődött egy nyugodtabb, konstruktívabb időszak ügyfelem és volt párja között. Mindketten tesznek gesztusokat a másik irányába„ – mondta el a Ripost-nak dr. Horváth B. Gábor.

A részleteket és Junior ügyvédjének álláspontját olvasd el a Ripost napilap keddi számában!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!