3 éve

Nagy csalódás: új párja miatt veszítette el a barátait Tóth Vera

Az énekesnõ nemrégiben megtapasztalta, hogy sokan azok közül, akiket a barátjának vélt, elfordultak tõle a boldogsága miatt.

Óriási csalódás érte Tóth Verát: az énekesnő észrevette, hogy amióta boldog új kedvese oldalán, több ember, akiket a barátjának vélt, megszakította vele a kapcsolatot.

Vera nem érti, mi áll a pálfordulás mögött, úgy sejti, hogy ezek az emberek csak akkor voltak mellette szívesen, amikor a bajban kellett őt támogatni.

"Mióta Zolival együtt vagyunk, alig maradt egy-két barátom. Érdekes tapasztalat volt, de nem bánom. Legalább tudom, kire számíthatok.

Már a fogyásom után is sokat tanultam, akkor is számtalanszor találkoztam irigységgel.

Mégsem vagyok hajlandó rosszul érezni magam a boldogságom miatt. Az a legszomorúbb, hogy hiába próbáltam megbeszélni a vélt barátokkal a problémát, nem mernek őszinték lenni velem. (...) Úgy érzem, én semmit nem változtam, ugyanaz a bohém csaj vagyok, aki előtte voltam. A legjobb, amit ezek után tehetek, hogy igyekszem a jó dolgokra koncentrálni, észrevenni, megélni a szép pillanatokat" - mondta el a Story magazinnak az énekesnő, aki nagyon hálás a családjáért.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!