4 éve

Megrendítő részletek: egy SMS-en múlt Paul Walker élete

Édesanyja elõször beszélt a népszerû színész tragikus haláláról és arról, hogyan küzdenek az elvesztésével.

Megrendülve mesélt szeretett fia, Paul Walker majd' 5 évvel ezelőtti elvesztéséről a színész édesanyja egy hamarosan megjelenő dokumentumfilmben.

Cheryl elmondta, az utolsó találkozásukkor éppen azt tervezgették, mikor vegyék meg a karácsonyfát.

"Elhozta hozzám az unokámat, Meadow-t és mindenféléről beszélgettünk. Aztán egyszer csak kapott egy SMS-t, és felkiáltott, 'te jó ég, valahol máshol kellene lennem'. Elfelejtett egy találkozót" - emlékezett vissza az utolsó együtt töltött percekre a színész édesanyja.

Soha többé nem láthatta élve a gyermekét. Paul Walker ugyanis egy jótékonysági rendezvényről tartott haza egy barátjával, amikor kisodródtak a Porsche Carrera GT autójukkal és egy oszlopnak csapódtak. A kocsi kigyulladt, mindkét ember benn égett. Ez pedig nem történt volna meg, ha Paul nem kapja meg azt az SMS-t, vagy legalább nem nézi meg.

"Azt hiszem, sokan úgy gondolták, hogy ő csak egy színész volt, aki meghalt egy autóbalesetben. De ez csak egy része volt. Nem ismerték a teljes valóját. Csodálatos ember volt" - mondta Cheryl.

A család azóta egy hagyományt teremtett: minden évben a színész születésnapján elmennek Paul kedvenc szörfös helyére, ahol egy napraforgót dobnak az óceánba.

"A világ minden tájáról kapok leveleket a rajongókról, akik leírják, milyen sokat köszönhetnek Paulnak, hogy megváltoztatta az életüket. Hálás vagyok ezekért. Sosem felejtik majd el a fiamat".

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!