5 éve

Brad Pitt döbbenetes interjúban árulta el válásuk igazi okát

8 hónappal ezelõtt kezdõdött Angelina Jolie és Brad Pitt válópere, ám az Oscar-díjas színész mindeddig hallgatott. Hosszú csend után most elõször szólalt meg, egy amerikai magazinnak adott interjút, melyben a legkínosabb részletekre is kitért.

A válófélben lévő Pitt elismerte az interjúban, hogy problémáinak jó részét saját maga okozta. Mint mondta, családalapításkor felhagyott káros szokásai jó részével, köztük a füvezéssel, de továbbra is nagyon sokat ivott, és ez hosszú távon pokollá tette a család életét, a házasságot pedig ellehetetlenítette.

Egy hónappal ezelőtti lesifotók tanúsága szerint Brad Pitt meglehetősen rossz bőrben van, mostani interjújában azonban azt állítja a színész, hogy már fél éve nem iszik egy korty alkoholt sem, sőt nemrég terápiára kezdett járni.

Azt mondta, nagyon sokat ivott, "képes volt az asztal alá inni egy oroszt a vodkájával", emellett érzelmileg elvágta magát másoktól. Egy ponton azonban rádöbbent, hogy így nem élhet tovább. Most egészségesebb életet szeretne élni, és több időt akar a gyerekeivel tölteni.

A különválást nagyon megszenvedték a gyerekek, és a szakítás után maga sem volt képes a közös hollywoodi házukban maradni, egy barátjához költözött Santa Monicába - fedte fel. "Túl szomorú volt egyedül" - mondta.

A szakítás óta eltelt időt azzal töltötte, hogy szembenézett gyarlóságaival és kudarcaival, és vállalta hibáit. "Tudom, hogy kiváltságos vagyok, ennek ellenére korábban üres célok követésére fecséreltem az időmet" - vallotta be. Jelenleg a kétkezi kreatív tevékenységekben keres vigaszt.

A válásról elmondta, feleségével megegyeztek, hogy gyűlölködés nélkül, barátságos módon rendezik vitáikat. A pár három saját és három fogadott gyermeket nevel.  

A CQ Style magazin több oldalon át futó interjúját dúsan illusztrálták Brad Pitt fotóival. A képekről egy egész más férfi néz vissza az olvasóra, mint akit a filmvászonról megismertünk. Ez a Brad Pitt megtört, szomorú, látszik, hogy pokolian megszenvedte az elmúlt fél évet. Könnytől homályos tekintetében mégis látni a reményt, azt, hogy szeretné megtalálni önmagát. És esetleg a boldogságot is...

A Brad Pittről készült megrázó fotókért KATTINTS IDE!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!