5 éve

Sebestyén Balázs a borzasztó végről beszélt

Balázsék kikészültek: az elmúlt hónapok nem múltak el nyomtalanul a honi rádiózás leghallgatottabb triójának lelkében. Az utolsó napok pedig végképp betették a kaput náluk...

A hétvégén a megszokott hullámsávján befejezte adását a Class FM rádió. Sebestyén Balázs és Vadon Jani bevállalták, és beszéltek az elmúlt hónapokról, és különösen a kevéssé dicső befejezésről Hajdú Péter műsorának felvételén. Az Esti Frizbi stúdiójában ugyan jó hangulat volt, de akadtak pillanatok, amikor senki sem nevetett. Ilyen volt, amikor Sebestyén Balázs arról beszélt, hogyan készített ki mindenkit lelkileg a Class FM földi sugárzásának utolsó hónapjaiban a bizonytalanság, és a Morning Show méltatlan befejezése.

"Itt azért arról van szó, hogy lelkileg rettenetesen megviselt mindenkit ez a menjünk-ne menjünk, kellünk-nem kellünk dolog. Ez az ember (Michael McNutt, a Class FM tulajdonosa) imád más emberek idegeivel és családjával játszani… Nem az utolsó három napról beszélek, hiszen ez egy hosszú folyamat.

Nem gondoltuk, hogy így lesz vége, biztonsági őrökkel, és hogy nem tudjuk kitölteni a hetet. Ez nem egy szép vég…

- mondta Balázs az ATV-ben, majd kitért a Morning Show háttérembereire, akik közül sokan veszítették el megélhetésüket az utolsó adással.

Arról, hogy mennyire készítette ki az embereket ez a dolog, mondhatunk bármit, de az egész ország halhatta, és ott van fenn az interneten, ahogy a kolléganőink elsírják magukat élő adásban.

Õk nem Jászai Mari-díjas színésznők… Az, hogy mi tartottuk magunkat, az egy dolog, hiszen így is kell, de ők gyakorlatilag két mondatot nem tudtak végigmondani. Kell ennél ékesebb bizonyíték arra, hogy lelkileg mennyire kikészültek ezek az emberek?”

- tették fel a költői kérdést egymás gondolatát befejezve a Morning Show műsorvezetői, Balázsék persze pikírt énjüket sem hagyták otthon, így a fájdalmas apropó ellenére is akadnak majd vidám pillanatai a vasárnap esti adásnak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!