6 éve

Rubint Réka újra boldogságot varázsolt a kicsi szívekbe

A háromgyerekes sztáredzõ összeszedte otthon a már nem használt játékokat. A hatalmas csomagot a Heim Pál Gyermekkórház kis betegeinek küldte el. Így végül oda került az ajándék, ahol tényleg szükség van mosolyra!

Rubint Réka karácsony előtt hatalmas rendrakást tartott otthon, akkor döntött úgy, hogy a gyermekei által már megunt és nem használt játékokat a Heim Pál Gyermekkórház kis betegeihez juttatja el. A Kórház Főigazgatója a napokban levélben köszönte meg Rékának figyelemre méltó tettét.

"A Heim Pál Gyermekkórház vezetősége, valamint a bent fekvő kis betegeink nevében köszönetemet szeretném kifejezni, hogy a Kórházunkban fekvő gyermekeket megajándékozta."

- állt a Főigazgató Asszony köszönőlevelében.

A játékokat több osztályon osztották szét. Óriási volt a boldogság a neurológián, a sürgősségin, a pszichológián és a fülészeten! A kis betegek örömmel kezdek a játszani, mindenki mosolygott.

Nem meglepő tett ez Rubint Rékától, hiszen tavaly év végén a Pető Intézet apróságait lepte meg speciális gyümölcscentrifugákkal, hogy ezáltal biztosítsa számukra a friss gyümölcsökből, zöldségekből származó napi vitaminbevitelt - ahogy erről már a %RIPOST% is beszámolt.

Réka maga is háromszoros édesanya, nem meglepő, hogy számára a kicsik ügye mindennél előbbre való. Ha teheti, minden alkalmat megragad, hogy segíthessen.

"Nagy öröm számomra, hogy segíthettünk és boldogságot okozhattunk az osztályon lévő gyerekeknek!"

- mesélte Réka.

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!