7 éve

Megrázó sztárvallomások - Nem tűrik többé a brutális verést!

Õk azok a bátor nõk, akik képesek voltak kiállni a nyilvánosság elé, és megalázó, borzalmas tragédiájukat felvállalva segédkezet nyújtottak sorstársaiknak.

Egyre több híresség emeli fel a szavát őrült párja miatt. A bántalmazásnak szerintük véget kell vetni, ennek pedig a legjobb módja, ha kiállnak a nyilvánosság elé a problémájukkal. Csak így nyomhatják el az erőszakot. Hazánkban ennek a mozgalomnak a legnagyobb szónoka Demcsák Zsuzsa és Vajna Tímea, ám legutóbb egy színésznő, Rónai-Aross Aranka fakadt ki tragédiájáról. Lássuk, kik azok a további sztárok, akik a súlyos probléma ikonjaivá váltak az elmúlt években.

A rock nagyasszonya 20 éven keresztül tűrte, hogy szerelme, Ike Turner naphosszat ütlegelte. Az énekesnőnek nem hitt a környezete, amikor elpanaszolta megaláztatását, hiszen a férfi mindenkivel kedves és tisztelettudó volt.  A négy fal között azonban gyakran szó szerint szétverte neje fejét.

A most már 56 éves, határozott amazon nem mindig tudta megvédeni magát. Madonna annyi ütlegelést kapott már partnereitől, mint talán még soha senki. Pedig kigyúrt izmai miatt bizonyára nagyot tudna ütni ő is. Sean Pennel való frigye alatt sokszor véres testtel hajtotta álomra a fejét, mert a legkisebb szóváltás is azt eredményezte, hogy ököllel csapott az énekesnőbe kedvese. A popkirálynő több koncertjén is szót emelt már az agresszív pasik ellen.

Úgy tűnik, a Baywatch egykori sztárja bevonzza a rosszfiúkat. Tommy Lee-vel való házassága olyan szintű brutalitásba torkollott, melyet azóta is megemleget. Pamela azonban olyan megbocsátó, hogy azóta már kétszer is férjhez ment az agresszív férfihoz, aki agyba-főbe verte. Ezért zavaros a történet, amikor a családon belüli erőszakkal kapcsolatban szólal fel a közönség előtt.

A szabadszájú énekesnő és egykori párja, Chris Brown egy díjátadó partiról hazafelé menet vesztek össze. A szóváltások olyannyira fokozódtak, hogy az énekes keze egyszeriben meglendült, és arcon találta Rihannát. Úgy tudni, féltékenység okozta a csetepatét, miután kék-zöld foltok tarkították a barbadosi származású sztár orcáját, szája pedig kétszeresére dagadt. Chris végül rendőrkézre került, az énekesnő azóta is felszólal a bajbajutott nők érdekében.

A jelenleg boldog házasságban élő színésznőnek egyik alkalommal bizony nem volt szerencséje a partnerválasztásban. A városi legenda szerint Bernin töltötte ki a haragját Erdélyi László énekes, aki állítólag többször is felpofozta egykori kedvesét. Amikor a foltok már látszódtak is, a kapcsolatnak véget vetett Gregor. Azóta is érzékeny téma nála a családon belüli erőszak.

VV Cristofel exei: Vivien és Veronika

A kubai macsó csak úgy falta a nőket a villalét után. Valószínűleg annyi feszültség és harag gyűlt össze benne a luxusbörtönben töltött időszak során, hogy muszáj volt levezetnie a fokozódó stresszt. Ez egyik alkalommal azonban brutalitásba torkollott. Cristofel dúskeblű barátnője, Vivien baját látta el egy gyenge pillanatában. A valóságshow-hős egy szórakozóhelyen került ittas állapotba, ezután verte véresre a lányt, aki orvosi segítségre szorult. Nem Vivien az egyetlen, aki nagyokat kapott Cristofeltől. VV Veronika is sokat szenvedett a fiú miatt. Mindketten megtették a szükséges intézkedéseket.

A ValóVilág második szériájának szerelmespárja 2003-ban ugrott össze. Peti a Budapest Parádén, egy kamionon, a nyilvánosság előtt tépte Szilvi haját, és pár pofon is elcsattant. A lány őszintén vallott a sokkoló nézeteltérésről, melynek eredményeképp azonnal szakítottak is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt az új őrület: ez a fagylalt lehet az idei nyár legnagyobb durranása

origo.hu

Ezért ment a vízbe a Dunába fulladt kutyakiképző - videó

borsonline.hu

Miló Viki újra szerelmes, nem akárki rabolta el a szívét

ripost.hu

Se bugyi, se más, teljesen meztelenre vetkőzött teraszán az almamellű álomnő

mandiner.hu

Leváltják Fekete-Győr Andrást a Momentum frakcióvezetői posztjáról

origo.hu

Szabó Zsófi kézen állva próbált terpeszteni, de nem sikerült valami jól - videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. július 7.: a Bikára szerelem vár, a Nyilas nagy lehetőség elébe néz

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

ripost.hu

Azt pletykálják, valami nagy baj lehet Vitray Tamással: Kiderült az igazság!

mindmegette.hu

Ha ilyet vettél meg ne edd! Szívritmuszavart okozhat ez a chips

További cikkek

LELKIZŐ

Fekete Dávid exe: A gyerekeknek az apjuk csak egy idegen

LELKIZŐ

Ezt tette Hódi Pamela és Nati Berki Krisztián születésnapján

LELKIZŐ

Kiderült, ez segíthet Solti Ádáméknak a babavárásban

LELKIZŐ

Szellemi útkeresés - Jógával dolgozták fel a lelki traumákat a sztárok

LELKIZŐ

"Az emeletre alig bírok felmenni" - Még nincs teljesen jól Dobó Ági

LELKIZŐ

Élete végéig orvosi segítségre szorul a népszerű magyar színésznő

LELKIZŐ

Sztárok vallanak a bőrrákról és félelmeikről

LELKIZŐ

Zámbó Krisztián: Nincs visszaút, érzi az ember