Orbán Viktor új gazdasági programot hirdetetett: megfizethető lakhatás, egymilliós jövedelem, munkáshitel

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.13. 19:30

"Most mit tegyek? Anyám hallani sem akar a házas szeretőmről!"

Választani kényszerül egy férfi a szeretője és az anyja között.

Döntéshelyzetbe kényszerült egy férfi, akinek egy házas nő a szeretője. A 33 éves fiatalember a munkahelyén ismerte meg 36 éves partnerét, akivel már hat hónapja találkozgatnak, és fülig szerelmes belé: a nő jelenleg boldogtalan házasságban sínylődik, mivel a férje rosszul bánik vele, és csakis a négyéves közös fiuk miatt nem hagyta még el.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Hallani sem akar a fia házas szeretőjéről az anya / Fotó: Pixabay

Megmondtam neki, hogy én ott leszek neki és a fiának, ha elhagyja a férjét: ő egy nagyon édes kisfiú. Meséltem anyukámnak a szeretőmről, mert azt akartam, hogy tudja, mennyire boldoggá tesz. A reakciója megdöbbentett. Azt felelte, hallani sem akar róla, mert mostohagyerekként nőtt fel, miután az anyjának viszonya lett és újraházasodott, ez pedig tönkretette a gyermekkorát. A mostohaapja kegyetlen volt hozzá, és soha nem bánt vele úgy, mint a sajátjával. Azt is mondta, hogy nem tudja elfogadni a kapcsolatomat, és ha folytatom, nem lesz többé jelen az életemben. Találkozni sem akar a szeretőmmel

– panaszolta el a férfi, aki nem tudja, most mihez kezdjen: az édesanyjával mindig közel álltak egymáshoz, de a jövőjét csakis a szeretőjével képes elképzelni.

A férfinak a The Sun tanácsadója, Deidre válaszolt: levelében úgy vélekedett, az anya korábbi, negatív tapasztalata a gyermekkorából a mai napig nagy hatással van rá, és tart attól, hogy a történelem ismételni fogja önmagát.

Érthető módon aggódik a szeretőd kisgyermeke miatt, aki ennek az egész helyzetnek a legközepében áll. Azonban felnőtt ember vagy, és saját döntéseket kell hoznod az életedben, még akkor is, ha az édesanyád nem ért egyet ezekkel. Lehetséges, hogy ha te és a szeretőd egy családként letepeledtek, idővel elfogadja majd a kapcsolatotokat

– fejtette ki Deidre, mialatt arra is igyekezett felkészíteni a fiatalembert: lehetséges, hogy az édesanyja sohasem fogja áldását adni a viszonyára.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek