KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.21.

Meglepő dolog derült ki a földönkívüliekről

Kiderült, hogyan kommunikálhatnak a földönkívüliek.

Galaxisunk egy távoli sarkában, 41 fényévnyire a Földtől, a TRAPPIST-1 csillagrendszer hét bolygót foglal magába. Néhány ilyen bolygón a körülmények megfelelőek lehetnek az általunk ismert élethez, így a szakértők azt remélik, hogy esetleg elfoghatják az idegenek jeleit és a Földön túli életet fedeznek fel.

Az ufó Budapesten jelent meg, és mintha célzottan ment volna egy irányba /
Fotó: Képünk illusztráció: pexels.com 

Idegen bolygók rádiójeleinek észlelése

A SETI Intézet és a Penn State Egyetem tudósainak egy elkötelezett csoportja a TRAPPIST-1 idegen jeleinek észleléseit vizsgálja. Olyan rádiófrekvenciákat vizsgálnak és keresnek, amelyek földönkívüli technológiára utalhatnak. Ez a törekvés a TRAPPIST-1 rádiójeleinek legkiterjedtebb, célirányos keresése. 

Annak ellenére, hogy nem találtak egyelőre az idegenek jelenlétének egyértelmű bizonyítékára, az expedíció rengeteg értékes adatot tárt fel, és utat mutatott a jelek jövőbeli észlelésének új útjára.

Kommunikáció a földönkívüli civilizációkkal

Ez a kutatás azt mutatja, hogy egyre közelebb kerülünk az általunk az űrbe küldöttekhez hasonló rádiójelek észleléséhez

– mondta Nick Tusay, a Penn State Egyetem kutatója, aki szerint a földönkívüliek ilyen jelekkel kommunikálhatnak egymás között. Mint mondja, hamarosan észlelhetjük az űrhajóikkal kommunikáló földönkívüli civilizációk jeleit - írja az earth.com.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek