Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.10. 20:30

Három éve, nyomtalanul eltűnt családot vettek videóra: azóta a vadonban élhetnek

Az apukát és gyermekeit a vadászok vették videóra.

Új-Zéland nyugati partvidékén felvett szemcsés videó az első hitelesnek tekinthető dokumentáció arról az apáról és három gyermekéről, akik 3 évvel ezelőtt tűntek el. Úgy vélték, hogy azóta a vadonban élnek. Tom Phillips, valamint lánya, a ma 11 éves Jayda, és fia, a 9 éves Maverick, valamint legkisebb lánya, a 8 éves Ember 2021 decemberében tűnt el az új-zélandi Marokopa városából. Azóta több száz észlelésről szóló bejelentés érkezett a rendőrségnek az eltűnt apukáról, de ezek többsége hiteltelennek számított, mivel egyik beszámoló sem említett a gyerekeket. 

erdő
A 3 éve eltűnt családról készült felvételek nagy részét ki lehetett zárni  Fotó: Pexels/Lukas Hartmann

Bizonyíték az eltűnt családról?

A legutóbbi videó a leghitelesebb az észlelések közül. A gyerekek édesanyja, Catherine örül és megkönnyebbült, hogy mindhárom gyermekét életben látja. Az október 3-án készült legújabb felvételen négy terepszínű ruhába öltözött, nehéz hátizsákot viselő alak látható. Egy felnőtt néhány lépéssel a három gyermek előtt jár. A felvételen az látszik, amint egy sorban sétálnak a dombok között, az északi szigeten lévő Marokopa városán kívüli részen. A disznóvadászok által készített anyag a rendőrséghez került, és a héten már nagyszabású keresést tartottak a környék mezőgazdasági területein, amely sajnos eredménytelenül zárult, ugyanis nem találtak a családra utaló nyomokat. A gyerekek anyja nyilatkozott a videó után: 

Annyira boldog vagyok, hogy mindannyian ott vannak.

A nyomozás folyamatban van, az új-zélandi rendőrség nyomozó felügyelője, Andrew Saunders megerősítette, hogy az észlelést hitelesnek vélik. 

Az édesanya videóüzenete elérhető a DailyMail oldalán.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek