Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.08. 12:30

Kellemetlen: élő adásban szenvedett balesetet a híres videós

Az autóban ketten utaztak. A baleset egy része az élő adásban is látszik.

Szerző H. M.

A 20 éves Jack Doherty átverésvideókkal vált híressé az internetezők körében. Az amerikai YouTuber-csatornájára több mint 15 millióan vannak feliratkozva. A nagy népszerűségnek hála sikerült vásárolnia egy 200 ezer dollárt érő McLaren 570S-et, ám felelőtlensége miatt balesetet szenvedett, így már nehezen fogja tudni vezetni az összetört autót.

A baleset során csak a gépjármű eleje sérült meg súlyosabban (Képünk illusztráció) / Fotó: Pexels/Rodrigo Chablé

Elkerülhető baleset

Október 5-én az autópályán élő adás közben a szalagkorlátnak csapódott ő és az operatőre. A baleset Doherty figyelmetlensége miatt következett be, ugyanis a tartalomgyártó telefonozott vezetés közben, és az esős aszfalton csúszni kezdett a McLaren. Az irányíthatatlanná váló gépjármű eleje totálkáros lett és az operatőr is megsérült. Ám Doherty ahelyett, hogy sérült társán próbált volna meg segíteni, inkább autója műszaki állapotával volt elfoglalva. Erre a nézők is felhívták a figyelmet. Végül egy csapat járókelő segített rajtuk

Az incidens után mindkettőjüket a kórházban ápolták, ám ezzel még nem volt vége az ügynek, mivel Doherty csatornája eltűnt a Kick nevű platformról. A Kick szóvivője szerint a cég „nem nézi el az illegális tevékenységet, ezért gyorsan intézkedtünk, hogy tiltsuk az alkotót a platformról”.

Úgy tűnik, hogy az élő adás tartalma megsértette a Kick több közösségi irányelvét is, köztük azt is, amely irányelv szerint „a veszélyes viselkedés elkerülése érdekében helyezd előtérbe a saját és a körülötted lévők biztonságát”.

A balesetről szóló YouTube videó Jack Doherty csatornáján található.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek