Létrehozva: 2024.07.06.

Mellbevágó üzenet jelent meg a népszerű influenszer oldalán, özönlenek a hozzászólások

14 óra alatt háromezernél is több hozzászólás érkezett.

Lesújtó hírt kaptak a rajongók: 30 éves korában elhunyt a Pretty Pastel Please néven ismert youtuber és Instagram-aktivista. A való életben Alexként ismert lány halálhírét a családja jelentette be Pretty Pastel Please Instagram-oldalán.

gyertya
30 éves korában elhunyt a népszerű tartalomgyártó, Pretty Pastel Please (Fotó: Pexels – Képünk illusztráció)

Egy lesújtó bejelentéssel érkezünk ma hozzátok. Fájó szívvel tudatjuk, hogy Alex, akit sokan Pretty Pastel Please néven ismernek, elhunyt. Hirtelen, váratlan és megrendítő volt a halála mindenki számára, aki ismerte. Kérnénk, hogy tartsátok tiszteletben a család gyászát – nagyra értékelnek minden támogató üzenetet, de egy kis időre van szükségük, amíg feldolgozzák a történteket

– olvasható az Instagramon közzétett bejegyzésben.

Az Instagramon és a YouTube-on egymás után érkeznek a részvétnyilvánítások.

„Ez pusztító. Nagyon sajnálom a családját. A lányod millióknak szerzett rengeteg örömet” – írta az egyik rajongó.

„Úristen, ez szívszorító! Évek óta figyeltem őt. Nagyon sajnálom a családját. Gondolataim vele és a családjával vannak” – fogalmazott egy másik hozzászóló.

Az ausztrál tartalomgyártó, akinek valódi neve Alexandra volt, hatalmas rajongói bázist épített fel a YouTube-on és az Instagramon azáltal, hogy termékismertetőket, divatbemutatókat és utazási videókat osztott meg ezeken az oldalakon. Az utolsó videója, amelyet május 31-én tett ki, egy Temu-termékbemutatót tartalmazott, és már több mint 47 ezren látták – írja a Metro. A gyászhírre ugyanakkor 14 óra alatt 24 ezren reagáltak, a hozzászólások száma pedig meghaladta a háromezret.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek