KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.09. 16:30

"Elhajlási engedélyt adtam a férjemnek, de már nagyon bánom"

Az asszony nagyon bánja már, hogy engedékeny volt a férjével.

A negyvenkilenc éves édesanya, Laura Gale évekig küzdött Crohn-betegséggel és endometriózissal. A körülmények miatt hegszövet gyűlt fel a méhén kívül és más szerveken a medencéjében, ami akkora fájdalmat kezdett okozni szex közben, hogy már nem volt élvezetes. Végül méheltávolításon esett át. 

pár, párkapcsolat, veszekedés, szakítás
Fotó:  Pexels (illusztráció)

Férje és gyermekei apja iránti szeretetből "elhajlási engedélyt" adott. Megengedte neki, hogy más nőkkel feküdjön le, de részt akart venni a kiválasztási folyamatban és kérte a férjét, mindig legyen vele őszinte. Csakhogy megtörtént az elképzelhetetlen: a férje és új szeretője egymásba szerettek. 

"Szerettem volna megadni neki azt a szabadságot, hogy a betegségem miatt ne kelljen nélkülöznie, csak azt akartam, hogy minden lehetséges módon boldog legyen. Friss házasok voltunk, és az egészségem gyorsan megromlott, de ő mellettem állt. Nagyon tiszteltem és szerettem őt, ezért ha intimitásra volt szüksége, azt akartam, hogy megkapja, de nemet mondott."

Amikor 2015-ben eredetileg a férje elé tárta az ötletet, a férfit nem érdekelte. De aztán 2022-ben megismerkedett egy nővel egy helyi állatkereskedésben, és felkeltette az érdeklődését. A 2024 elején kezdődött megállapodás egyik feltétele, hogy Laura Gale először találkozzon a másik nővel, és értesüljön intim találkozójukról. Beállított egy WhatsApp csoportos csevegést is, hogy mindenki nyíltan kommunikálhasson.

Azt mondta: „Miután találkoztam vele, meghívtam a házunkba, kedves volt, minden feltételnek megfelelt. Nem gondoltam volna, hogy egymillió év múlva szerelmes lesz belé."

Amikor a nő először átment hozzájuk, Laura bezárkózott egy szobába. Mint mondta, nagyon nehéz volt számára, de nem akarta elveszíteni a férjét. De az idő múlásával a pár már észre sem vette, hogy ő is a közelben van. Elkezdtek titokban üzengetni egymásnak, Laura egy ilyen üzenetet kapott el, ahol a férje leírta a nőnek, hogy szerelmes.

Így a szerető beköltözött a családi házba, Laura pedig kiköltözött a vendégházba, ahol még víz sincs. 

„Azt hittem, a férjem szeret engem, és a legjobbat akarja nekem, de az új élete fontosabb volt. Fáj, hogy megadtam a férjemnek ezt a szabadságot, és ő visszaélt ezzel. Mintha egész idő alatt el akartak volna távolítani az útból, és ez összetöri a szívem."

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek