KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.28. 09:32

Edzőteremben esett össze a 21 éves fiatalember: „Tovább fogok menni, mert az életemért küzdök”

Jótékonysági sétán fog reszt venni a fiatalember, hogy pénz gyűjtsön a saját kezelésére.

Egy egészségtől és erőtől kicsattanó fiatalember hirtelen összeesett és rohamot kapott az edzőteremben. 

klinika
Képünk illusztráció / Fotó: Assist m4x1ight happiness /  Shutterstock

Isaac Wiltonnak nem voltak tünetei egészen a rohamáig. Kórházban végzett MRI- és CT-vizsgálatot követően az orvosok közölték Isaackel, hogy agydaganata van. A daganatról kiderült, hogy 4. fokozatú glioblasztóma (GBM), ami a rák egy különösen agresszív formája.

„A roham az edzőteremben teljesen váratlanul jött. Teljesen normálisnak éreztem magam, aztán hirtelen egy kórházi ágyban feküdtem, ahol MRI- és CT-vizsgálatokra várok. A következő dolog, amire emlékszem, hogy azt mondták, agresszív agydaganatom van, amiről soha nem gondoltam volna, hogy 21 évesen megtörténhet velem” - emlékezett vissza élete legmegdöbbentőbb pillanataira Isaac.

A GBM-ek átlagos túlélési ideje mindössze 12-18 hónap, és Isaac kemoterápiás és sugárterápiás kezeléseken, valamint májusban egy műtéten esett át, hogy eltávolítsák a daganatot. A kemoterápia folytatódott, és a családja már 162 000 fontot gyűjtött össze az immunterápiás kezelésre. 

Ma Isaac 13 mérföldes túrára indult szeretett Leicester City King Power stadionjától a coalville-i óratoronyig, hogy további pénzt gyűjtsön. A bátor leicestershire-i fiú reméli, hogy adománygyűjtési erőfeszítései és története felhívja a figyelmet az agydaganatokra és az ellenük folytatott kutatásokra. Isaac adománygyűjtő kampányának oldalát itt találod.

Isaac hozzátette: „A kezelések nem olcsók, de tudom, hogy a legjobb esélyt adják nekem. Ezért teszem meg ezt a sétát. Lehet, hogy fájdalmaim lesznek, lehet, hogy kimerült leszek, és lehet, hogy tolószékre lesz szükségem, de tovább fogok menni, mert az életemért küzdök. Azt üzenem másoknak, akik hasonló dolgon mennek keresztül, hogy vegyék körül magukat csodálatos emberekkel, akik felemelnek, és maradjanak erősek, még akkor is, ha nehéz.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek