Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.09.24. 08:30

Sonkás szendvicset evett reggelire, három nappal később belehalt a családanya

A nő halála megelőzhető lett volna.

Egy 73 éves édesanya tragikus körülmények között hunyt el egy idősotthonban, a halála ugyanis megelőzhető lett volna. Brenda Preston egykor az intézményben dolgozott, majd 2001-ben bakteriális agyhártyagyulladást szenvedett, testileg és szellemileg is sérült, ezért aztán lakóként költözött be oda. A személyzet nemrég új taggal bővült, aki nem ellenőrizte előzetesen az idős nő gondozási tervét, és egy sonkás szendvicset adott neki reggelire. Annak ellenére, hogy Brenda lágy ételek diétájára volt fogva.

A nyugdíjas nő halála után vizsgálat indult, amely megállapította: amellett, hogy az új gondozó tiltott élelmiszert adott az idős nőnek, nem is figyelte őt evés közben. Pedig képtelen volt rendesen lenyelni az ételt, később egy nővér látta meg, amint az ajkai elkékültek. Azonnal kórházba vitték, de ott sajnos három nappal később meghalt.

Az idős hölgy családja azt akarja, hogy a Brenda gondozásában elkövetett hibák ne ismétlődjenek meg soha. Férje, David bevallotta, hogy korábban is előfordultak már hibák a felesége étkezését illetően – de mivel minden napját vele töltötte, mindig ott volt, hogy segítsen neki. 

Ő volt az életem értelme. Ő volt az egyetlen szerelmem. Darabokban vagyok most, hogy nincs többé

- idézi a gyászoló özvegy szavait a Mirror.

A család tudja, hogy az elkövetett hibákat már semmi sem javíthatja ki, de azt szeretnék elérni, hogy Brenda történetén keresztül felhívják a figyelmet arra, hogy ilyen ne fordulhasson elő újra.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek