INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.09.22. 15:00

„Összekaptak a férjével, majd eltűnt” - Az egész családja kereste a szombathelyi asszonyt

Borzasztó tragédia történt Szombathelyen. Eltűntként kerestek egy asszonyt, akire végül egy nappal később találtak rá. A családja köszöni azoknak, akik keresték őt, de sajnálatos módon, már nem sikerült élve megtalálni.

Hajnalig keresték az unokái a szombathelyi, eltűnt 78 éves Temesi Lajosnét, de jó ideig nem sikerült a nyomára akadni. Az asszony szombat dél körül távozott a lakásukból, miután összevesztek a férjével. Azóta nem adott magáról életjelet, ami miatt a családja nagyon aggódott érte. Végül kiderült, borzasztó tragédia történt vele.

eltűnt
Eltűnt az asszony, sajnos holtan találtak meg Fotó: olvasói

Mindenki az eltűnt asszonyt kereste

Tegnap dél körül mehetett el Szombathelyről a Kuncz Adolf utcai lakásukból

 – kezdte lapunknak az néni menye, Kalauz Katalin

„Összekaptak az apósommal valószínűleg, amiatt távozott. Apósom lefeküdt pihenni, mire felkelt, a felesége nem volt otthon. Táskája, tárcája otthon van. Iratok közül, ami nincs a pénztárcájában, az a személyi és a lakcímkártya.”

Mindenki járjon nyitott szemmel, mert sajnos nem tudni, hogy az asszony milyen ruhát viselt, amikor távozott hazulról

 - mesélte az eltűnt rokona lapunknak, majd arról is beszélt, hogy a hölgy sovány testalkatú, és rövid ősz a haja, illetve nincs különös ismertetőjegye. „Szívműtétje volt, annak a hege látható a mellkasán. Szívére is szed gyógyszert és inzulinos cukorbeteg. Sajnos a gyógyszerek otthon vannak, nem vitte magával őket… 78 éves. Bejelentettük az eltűnését a rendőrségen, már ők is keresik. Mi este tízig jártuk a környéket, az unokái éjjel is keresték. A család nagyon aggódik, várjuk haza! Ha bárki látta őt, kérem értesítse a 112-es segélyhívót!”

 - tudatta velünk az aggódó rokon. 

Mindezek után a Ripostot arról informálták, hogy az asszonyt megtalálták, azonban már későn, mert elhunyt. A család kéri, már ne keressék őt. Őszinte részvétünk a rokonoknak, hozzátartozóknak. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot! 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek