KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.12.

"A kedvessége páratlan volt" – rejtély, mi végzett a fitt, 21 éves Annával

A fiatal lánynak korábban soha semmi baja nem volt, ám váratlanul örökre lehunyta a szemét.

Spontán subarachnoideális vérzést – másnéven agyvérzést – szenvedett el augusztus 19-én egy fiatal brit lány, Anna Graves, aki korábban jó egészségnek örvendett. A családja – 25 éves nővére, Emily, a szülei, a nagymamája és a vőlegénye – egészen az utolsó pillanatokig mellette voltak a kórházban, míg végül azt a szívszorító döntést kellett meghozniuk, hogy lekapcsolják őt a létfenntartó gépekről.

A család kétségbeesetten szeretné tudni, pontosan mi okozta a tragédiát / Fotó: GoFundMe

Ez volt a legnehezebb, legpusztítóbb dolog, amit valaha meg kellett tennünk. A tudat, hogy soha többé nem fogok beszélni vele, összetörte a szívemet

– nyilatkozta Emily.

A család jelenleg kétségbeesetten keresi a választ arra, pontosan miért hunyt el olyan hirtelen a 21 éves lány, amikor korábban soha semmi baja sem volt. Emily elmondása szerint lehet, hogy fizetniük kell egy magánboncolásért, amennyiben a kórház nem képes megadni azt az információt, amely talán segítene nekik lezárni a történteket – írja a The Sun.

Anna gondoskodó, együttérző ember volt, aki mélységesen törődött a családjával és a közeli barátaival, valamint azokkal az ügyfeleivel, akikkel együtt dolgozott. A kedvessége páratlan volt, és nem hagyott senkit sem nélkülözni. Nagyon szerette a családját és a vőlegényét

– tette hozzá Emily, aki egy GoFundMe-oldal elindításával igyekszik pénzt gyűjteni a testvére temetésére. Jelenleg már 5855 font (2,7 millió forint) adomány érkezett be.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek