Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.08.

Szívmelengető: az ikrek kéz a kézben mentek iskolába, miután legyőzték betegségüket

Az orvosok sem voltak benne biztosak, hogy túlélik.

A 46 éves Zoe Stewart bevallotta, hogy elérzékenyült, amikor meglátta lányait, Willow-t és Niamh-t az iskolai egyenruhájukban. Őt és szerelmét figyelmeztették, hogy valószínűleg a gyerekek nem élik túl, miután megszülettek. A kicsik kilenc héten át küzdöttek az életükért az inkubátorokban.

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Többszöri vérátömlesztésre volt szükségük, és potenciálisan halálos fertőzések sújtották őket - írja a The Sun.

Azt mondták nekünk, hogy számítsunk arra, hogy az egyikük nem marad életben, akár mindketten meghalhatnak. Csodáért imádkoztunk. Néhány óránként megszólalt a riasztó, és az orvosok siettek hozzájuk. Attól tartunk, hogy elmentek. Hetekig nem ölelhettem át őket. Minden bizalmunkat a csodálatos orvosokba és nővérekbe kellett fektetnünk

- mondta Zoe.

Willow és Niamh azonban legyőzött minden betegséget és kudarcot. A lyukak begyógyultak a szívükben, az agyvérzések után is jobban lettek, és hazaengedték őket.

Minden egyes mérföldkő csodának tűnt. Egy napot éltünk túl egyszerre mindig, majd végül hazamehettünk. Az elmúlt öt év csak úgy elrepült, most pedig iskolába mennek. Hihetetlen érzés volt őket így látni, kézen fogva az iskola felé. Elsírtam magam, büszkeség könnyei voltak ezek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek