KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.03.
Módosítva: 2024.09.03.

Szándékosan erdőtüzet okozott egy nő, mert flörtölni akart a tűzoltókkal

Börtönbüntetés és pénzbírság jár a bűntényért.

Szerző B. V.

Szexinek és vonzónak találta a görög tűzoltókat egy 44 éves nő, ezért a nyári kánikula és a gyújtási tilalom ellenére két erdőtüzet is gyújtott, hogy találkozhasson, majd flörtölhessen velük. Kérdés sem volt, hogy tettéért felelnie kell a Tripoli lakosnak: 36 hónap börtönt és 1000 eurós, körülbelül 400 ezer forintos pénzbírságot kapott. Letartóztatása megtörtént.

tűz, tűzoltó
Flörtölni akart egy tűzoltóval, erdőtüzet okozott / Fotó: Pexels (illusztráció)

A görög lakos először augusztus 24-én, majd 25-én okozta a kisebb természeti katasztrófát. Ezt követően pedig augusztus 26-án került rendőrkézre, akiknek nem is tagadta, hogy a jóképű tűzoltók miatt tette ez, mert szeretett velük flörtölni és imádta a társaságukat. Személyesen akart találkozni az egyenruhás férfiakkal. Az azonban, hogy mind a két erdőtűznél jelen volt, gyanús lett a hatóságoknak. Ezt követően indítottak utána nyomozást. Egyelőre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, nem kell egyből rácsok mögé mennie. Ha azonban az elkövetkezendő időszakban még egy bűncselekményt végre hajt, akkor a 36 hónap börtön hosszabb lesz. 

Szerencsére mindkét tűz időben meg lett fékezve, nem terjedt szét nagy területre. A riadalom azonban így is nagy volt, miután Görögország a szárazság és forróság miatt hatalmas erdőtüzekkel küzd, ami miatt nemrég még Athén külvárosának lakosait ki is kellett lakoltatni. Több ezer ember vesztette el az otthonát. A kánikula pedig ott sem csökken, így még több erdőtűz várható 2024-ben – írja a UNILAD.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek