Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.01.

Most jött a hír: még tovább melegszik a levegő, rettenetes kánikula lesz

Kiadták a hőségriasztást! Az időjáráson észre sem lehet majd venni, hogy ősz van.

Egyelőre nem látszik a kánikula vége, a jövő hét közepéig még biztosan magasra kúszik a hőmérő higanyszála! Esőre sincs igazán esély...

napsütés macska cica
Elképesztő meleggel indul a szeptember! (Fotó: Pexels)

Vasárnap, az ősz első napján is napos, nagyon meleg időre számíthatunk, kevés fátyol- és gomolyfelhővel, csapadék nélkül. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, a hőmérséklet pedig 32-36 fok között tetőzik. A HungaroMet Nonprofit Zrt. elsőfokú hőségriasztást adott ki Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Komárom-Esztergom, Somogy, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna, Vas, Veszprém és Zala vármegyére. Az országos tisztifőorvos a meteorológiai szolgálat előrejelzése alapján az augusztus 24-én, szombaton 00.00 órától kiadott másodfokú hőségriasztást szeptember 5-én, csütörtökön 24.00 óráig meghosszabbította az ország egész területére.

Nem jön a lehűlés! (Forrás: met.hu)

Hétfőn is folytatódik a napos és meleg időjárás, a hőség továbbra is kitart - írja a Köpönyeg. A hőmérséklet helyenként akár 37 fokig is emelkedhet, forróság lesz! 

Kedden napos időre számíthatunk, csak néhol zavarhatja meg kevés fátyol- és gomolyfelhő. Csapadék nem várható, a légmozgás mérsékelt marad. Délutánra a hőmérséklet 33-38 fok között alakul. A korábbi napokhoz hasonlósan érvényben van a hőségriadó!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek