KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.28. 20:00

"Te voltál a legjobb apa!" - Horrorisztikus balesetben hunyt el a fiatal motoros

A baleset során négy jármű ütközött össze, valamint egy gyalogos is megsérült.

Szívszorító üzenetek formájában emlékeztek meg szerettei és ismerősei arról a fiatal motorosról, aki vasárnap este, egy tragikus baleset következtében vesztette életét.

gyertya, gyász, tragédia
Horrorisztikus balesetben hunyt el a fiatal motoros / Fotó: Unsplash

Andrew Robson az angliai Durham megyéből nem sokkal azután halt meg, hogy motorozni indult, majd ezt követően keveredett bele a balesetbe, melynek során négy jármű ütközött össze. A mentők azonnal odasiettek, ám az újraélesztési kísérletek ellenére a 29 éves Andrew a helyszínen életét vesztette. Az eset során egy gyalogos is megsérült. Az ügyben egy 17 éves fiút állítottak elő, halált okozó közúti veszélyeztetés vádjával, azonban később, a további vizsgálatokig szabadlábra helyeztek. 

Andrew élettársa, Danielle, a tragédiát követően megtörten nyilatkozott.

Nemcsak a legjobb barátom, a lelki társam és a partnerem voltál, hanem szerető fiú, apa, testvér és unoka is. A legcsodálatosabb emlékeket szereztük együtt, és mindenkinek, akinek az életében benne voltál, hiányozni fogsz

- emlékezett meg az elhunyt férfiről a nő.

Te voltál a legjobb apa Ayla számára, és mindent megteszek annak érdekében, hogy tudja, milyen csodálatos voltál. Az utolsó leheletemig szeretni foglak, és le vagyok sújtva, amiért nem együtt fogjuk venni azt az utolsó lélegzetet. Te vagy az egész életem, és annyira hiányzol, hogy az fáj, de tudom, a gyönyörű kis családunk egy nap újra együtt lesz

- tette hozzá Danielle

Mindeközben a Durham Constabulary tisztjei arra kérnek mindenkit, aki videófelvétellel, vagy bármilyen más információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, haladéktalanul jelentkezzen náluk - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek