KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.29. 11:30

Nevetséges listával sokkolta menyét egy anyós: szerinte ilyen a jó feleség

A feleség egy hosszú listát kapott arról, mit mindent kell megtennie, ha jobb partnere szeretne lenni a férjének.

Hatalmas megdöbbenést váltott ki az emberekből egy nő, miután közzétette azt a listát, amit még az anyósától kapott. A képen, amelyet a közösségi médiában osztottak meg, egy hosszú felsorolás olvasható, melyben azt ecsetelik, mit kell tennie ahhoz, hogy boldoggá tegye a férjét, és jobb feleség legyen.

elképesztő, meglepett, nő
Elképesztő követelésekkel állt elő egy anyós / Fotó: Unsplash

Lisa napi rutinja, hogy jobb feleséggé váljon

- olvasható a lista legtetején, majd ezután hosszas felsorolás következik: az anyós meglátása szerint a menyének reggel ötkor kell kelnie, hogy reggelit készítsen, majd irány az edzőterem, hogy formában maradjon. Ezután a nap további részében kötelessége kitakarítani az egész házat, ebédet és vacsorát főzni a férjének, valamint biztosítania azt, hogy mindig legyen otthon házi készítésű rágcsálnivaló és ital a párja, valamint az esetleges vendégek számára. Végül este 10-kor mehet lefeküdni, hogy másnap kezdhesse az egész rutint elölről.

Mosolyogj és támogasd a férjedet, függetlenül attól, hogy mennyire fáradt vagy, mert egy jó feleség stresszmentesen tartja a háztartást!

- tette hozzá a listája végén az anyós.

Az oldal felhasználói összességében nevetségesnek és lehetetlenül régimódinak találták ezeket az elvárásokat.

Ha ilyen életet akartam volna, inkább maradok a börtönben!

- jegyezte meg viccelődve az egyik kommentelő, míg egy 28 éve házasságban élő felhasználó szerint ezeket a dolgokat szeretetből, nem pedig kötelességből kell elvégezni - ha pedig egyik-másik kimarad, attól még nem lesz az illető rossz feleség - írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek