Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.16.

"Végül bevallottam a munkahelyi kapcsolatomat a férjemnek, de a vallomása sokkal rosszabb volt"

A nő megcsalta a férjét, de arra nem számított, amit a férfi mondott neki.

Egy asszony bevallotta férjének, megcsalta egy kollégájával. Azt azonban sosem gondolta volna, mi lesz a férje reakciója. A nő teljesen ledöbbent.

viszony, hűtlenség, kapcsolat, szerető, megcsalás, csalfa, Pexels
Fotó: Pexels

A nő már egy ideje érezte, valami nem stimmel a házasságában, a férje szinte sosem nézett már rá. Az asszony megpróbált erről beszélni a férjével de csukott fülekre talált. Ez oda vezetett, hogy máshol kereste a boldogságot és a figyelmet, így viszonyt kezdett az egyik kollégájával.

Azonban a 49 éves nőt annyira bántotta a lelkiismeret, hogy mindent bevallott 52 éves férjének. Ekkor jött azonban a fordulat: a férfi bevallotta, hogy bizony ő is megcsalta a nőt. Nem is akárkivel: a lányuk barátjával, egy 28 éves lánnyal, akire a felesége gyerekként sokat vigyázott.

A megtört szívű feleség elmesélte, hogy bár sosem gondolt arra, hogy félrelépjen, de nagyon jól esett neki a kollégája figyelme, így elcsábult. Azonban a férje hűtlensége arculcsapásként érte. A férfi sztoikus nyugalommal azt tanácsolta, hogy mivel már 25 éve házasok, egyszerűen húzzanak egy vonalat a megcsalások alá és kezdjenek tiszta lappal. A nő feldühödött, mivel nála csak egyszeri alkalomról volt szó, a férfi viszont többször és valószínűleg többekkel is megcsalta, mégis úgy tett, mintha azonos értéke lenne a dolgoknak. 

Az asszony most válni akar, a férfi meg hallani sem akar erről, bár azt bevallotta, hogy már régen nem szerelmes a feleségébe. A nő szerint így nincs értelme a házasságuknak, a nyitott kapcsolatnak pedig ő nem híve.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek