KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.09.02.

WC-be zárták a repülőgépen a síró egyévest, mindezt a nagymama engedélyével

A bántalmazásról készült videó azonnal bejárta az internetet, egyből a gyerek védelmére keltek.

Biztos sokan repültek már síró kisgyermekkel egy repülőn, ezek az esetek pedig gyakran akár hisztis sikításba is átcsaphatnak. Ez pedig egy nyaralásra, pihenésre, kikapcsolódásra induló gép utasainak egészen idegesítő tud lenni. Nos, két nő Kínában már nem is bírta tovább a Juneyao légitársaság Guiyangból Shanghaiba tartó, kicsivel több, mint két órás járatán. Fogták magukat, és a totyogós nagymamájának engedélyével a gép mosdójába zárták a síró kislányt, hogy megleckéztessék, oktassák őt. 

repülőgép
Nem hagyta abba a kislány a sírást, wc-be zárták Fotó: Pexels

A történteket az egyik utas, Gou Tingting felvette, majd feltöltötte a közösségi médiára. A videón pedig jól látszik, ahogy az egyik nő cipeli a nagyjából egy éves, hangos gyereket a repülőgép mosdójába, majd bezárja azt. Ezt követően pedig az hallatszik, hogy akkor engedik őt ki onnan, ha abbahagyja a sírást. Nos, mondani sem kell: egyből bántalmazónak állították be őt, mindenki a kicsi védelmére kelt.

A gyerekek nem bírják kontrollálni az érzéseiket egy, két éves korukban. Mi a baj azzal, ha sír? Te nem sírtál, amikor ilyen fiatal voltál?

 - estek neki online az emberek sorra, ami után a felvételeken látható nő privátra tette közösségi médiás fiókjait, ahol úgy védekezett:

Csak meg akartam nyugtatni a gyereket, hogy mindenki nyugalomban repülhessen

 - jelentette ki hozzátéve, hogy ő amúgy is az a típus, aki inkább cselekszik, mintsem csendben szemlél.

A Juneyao légitársaság közleményben annyit tett hozzá a hihetetlen esethez, hogy a baba nagymamája engedélyt adott a két idegennek a szörnyűséghez, írja az UNILAD.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek