Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.14.

A rémálmok erdeje: fej nélküli szellem tartja rettegésben az erdő mellett lakókat

Kísérteties erdő tartja lázban az embereket: fej nélküli szellemek bolyonganak benne és állítólag sátáni rituálék színhelye is.

Szerző P. E.

A délnyugat-oklahomai Wichita-hegység vadregényes ormai között található egy olyan erdő, amely bármely horrorfilm számára tökéletes színhelyként szolgálhatna. Egy ijesztő, labirintusszerű rengetegről van szó, ahova a fák dús lombkoronáján keresztül alig jut be a napfény. 

Fotó: Képünk illusztráció: pexels.com

Mivel a fák minden irányban tökéletesen vannak elültetve, egymástól egyforma távolságra, az erdő inkább labirintusnak néz ki, ahol figyelni kell arra, hogy végül nehogy körbe-körbe bolyongjunk.

Van benne valami  természetellenes, zavarba ejtő és vonzza a kísérteties mítoszokat. Korábban beszámoltak már hozzá kapcsolódó megmagyarázhatatlan dolgokról – köztük fényképeken felbukkanó gömbökről, rejtélyes dobhangokról és fej nélküli szellemekről, de ha ez nem lenne elég, az erdő közepén van egy ember alkotta sziklaalakzat is, ami a pletykák szerint sátáni rituálék oltára.

Ez is érdekelhet:

Üzenet a síron túlról? Unokája előtt jelent meg a nagymama szelleme
"Egy furcsa, világos színű árnyék jelent meg szobám falán" – Szellemként tért vissza a macska, hogy elbúcsúzzon a családtól
"Anya, mi volt az a fura lény az ajtóban este?" – Démoni szempár jelent meg egy magyar család hálószobájában
Rémálom a tanyán: szellem támadt a kisfiúra - borzalom, mit tett vele

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek