INSIDER

Szerző IF

Létrehozva: 2024.08.27.

"Anya, mi volt az a fura lény az ajtóban este?" – Démoni szempár jelent meg egy magyar család hálószobájában

Túlvilági lény mutatta meg magát egy debreceni családnak. Nem elég, hogy az édesanya, de még a 3 éves kislánya is látta az ijesztő démoni szempárt.

Sokan nem hisznek a túlvilági lények létezésében, így gondolta ezt a debreceni édesanya is, aki az egyik közösségi oldalon osztotta meg hátborzongató történetét követőivel. A történet hallatán rengetegen elborzadtak és számoltak be hasonló eseményekről. 

A szellemekből sokféle létezhet a mágus szerint, amelyek közül csak néhány sanyargatja az élőket.
Petra halálra rémült  Fotó: New Africa

Pár napja nagyon nyomasztó érzés kapott el éjszaka. Nem aludtam jól, rémálmom is lehetett. Mikor felriadtam és kinyitottam a szemem, szemben az ajtó sarkában egy ördögi világító szempár nézett rám. 

– kezdte el mesélni a rémisztő történetet Petra.

A nő elmondása szerint a szempár egy alacsony lényhez tartozott, aki egy törpére hasonlított és ott kuporgott a sötétben. Ebben a percben felsírt a 3 éves kislánya a másik szobában, majd kiabált az anyjának, hogy át akar menni hozzá, de fél, úgyhogy menjen érte. Petra ekkor még próbálta meggyőzni magát arról, hogy biztosan ő is csak rosszat álmodott, átment a kislányáért majd miután őt is megnyugtatta, aludtak is tovább. Másnap reggel a káváját kortyolgatta, amikor kislány betotyogott a konyhába és feltette a kérdést az anyjának, amitől még a vér is megfagyott az ereiben.

Anya, mi volt az a fura lény az ajtóban este amikor felkeltem és sírtam, mert nagyon megijedtem tőle?

– kérdezte a kislány.

Petra nagyon meglepődött, hogy ezek szerint a kislánya is látta amit ő. Úgy döntött, megpróbálja megtisztítani a házat, így egész nap fehér gyertyát égetett, majd újra elérkezett az este. A család meg is kezdte a szokásos esti rutint, majd fürdés után a kislányt újra elkapta a félelem és mégegyszer rákérdezett, hogy ma este ugye már nem lesz semmi a szobájában. Döbbenten néztek rá az apjával és meg is kérdezték, hogy ki nem lesz ott, miről beszél? 

Az a furcsa szemű, nem tudom mi az, de nagyon megijedtem tőle, azért sírtam 

– válaszolta nemes egyszerűséggel a kislány.

Bár Petrának estére már sikerült meggyőznie magát arról, hogy csak a képzelőereje tréfálta meg, amikor a kislánya újra felemlegette a történteket, már nem tudta elhessegetni a dolgot.

Nagyon megrémített a dolog, főleg, hogy amit én láttam azt nem láthatta ő, amit pedig ő látott azt én, mert teljesen máshogy fekszik a két szoba. Egész éjszaka nem mertem aludni...

 – zárta a történetet Petra.

Az ördögi szempár a kislány szobájában is megjelent  Fotó: Pexels

A hátborzongató történetre rengeteg visszajelzés érkezett, többen beszámoltak arról, hogy ők milyen furcsaságokkal találkoztak, amik valószínűleg túlvilági dolgok voltak.

"Vannak ilyen fura dolgok, én volt, hogy úgy hallottam mintha valaki teljes erőből bevágta volna a bejárati ajtónkat, miközben az zárva volt. Nem értem én sem, de utána kerek szemmel ültem órákig és gyakran ránéztem." – írta az egyik kommentelő.

Gyerekekkel sok ilyen para történet van. Egyik barátnőm még sok évvel ezelőtt mesélte, hogy a pár éves kishúga integetett a falnak. Megkérdezte tőle, kinek integet, majd azt válaszolta, hogy a néninek. Na, én szerintem ott költöztem volna el. 

–  érkezett a következő hozzászólás.

"A gyerekek meg sokkal nyitottabbak a paranormális jelenségek érzékelésére, mint a felnőttek. Éppen ezért látnak, hallanak sokszor olyan dolgokat is amit a felnőttek nem vesznek észre, mivel velük könnyebben kapcsolatba tudnak lépni a,, szellemek" vagy ki minek hívja őket. De ha már te is láttad és rosszul is érezted magad, akkor ott már tényleg bujkált valami." – magyarázta az egyik felhasználó.

Gyerekként a tesóimmal mi is láttunk szellemet: egy kontyos nő állt az ajtóban. Mindhárman emlékszünk rá a mai napig.

 – zárta a komment szekciót egy hozzászóló.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek