Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző

Létrehozva: 2024.08.16.

Lánya után halt az ötgyermekes édesanya: kutyájuk marta halálra

Egymás után két elviselhetetlen tragédiával is szembe kell néznie a családnak.

Szinte elképzelhetetlen, min megy keresztül az a család, amelynek tagjai szívét kettős gyász nyomja: először egy kislányt kellett eltemetniük, majd nem sokkal később édesanyja is életét vesztette, méghozzá egy szörnyűséges kutyatámadás során. A brit Michelle Hempstead szerettei még fel sem eszméltek az egyik tragédiából, máris itt az újabb. Az ötgyermekes anyukát a saját otthonában érte a végzetes támadás.

Michelle Hempstead GoFundMe
Michelle mindössze 34 évet élhetett  Fotó: GoFundMe

A kutyatámadás részleteiről nem sokat tudni. Annyi bizonyos, hogy a 34 éves nőt július 29-én szállították essexi otthonából kórházba. A jelentésben az szerepel: a felső végtagján találtak rendkívül súlyos, kutya okozta marásokat, tépéseket. Michelle életéért egy napig küzdöttek az orvosok, azonban a vérveszteség miatt folyamatosan álltak le a szervei, egy nappal később pedig a szervezete feladta a küzdelmet – írja a Mirror.

Mint halála után nyilvánosságra hozták, Michelle nem sokkal korábban, június 4-én vesztette el elsőszülött gyermekét, egyetlen lányát, akit július 2-án helyeztek végső nyugalomra. Azt nem árulta el a család, hogy a gyermek halálához mi vezetett, arról azonban beszéltek, milyen volt az ötgyermekes édesanya:

"Michelle nem csak öt gyermek édesanyja volt, de lánygyermek, barát, szomszéd, valaki, aki támogatta az embereket maga körül, és kétségtelenül a legkedvesebb lélek, akivel bárki találkozott" – jellemzték az elhunytat gyászoló szerettei.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek