KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.08.07.

Bizarr bűntény: rákot hazudott és megverte magát a háziorvos

Döbbenetes módszerekkel akart pénzhez jutni a doki.

Hihetetlen, de igaz: lebukott egy brit háziorvos, aki különböző módszerekkel csalt a praxisában. Egy alkalommal például nekivetette magát az ajtónak, és mellkason ütötte magát, majd jó hangosan segítségért kiabált, hogy a váróban ülő páciensei azt higgyék, hogy a betege bántalmazza őt. Ezután még a pánikgombot is megnyomta, majd elégedetten nézte, amint a rendőrök bilincsben elviszik a betegét. Egy friss vizsgálat azonban feltárta, hogy mi is történt valójában a rendelőben.

orvos, doktor, kórház, háziorvos, beteg, betegség, Pexels
A jegyzőkönyvekkel akart csalni a szívtelen orvos  Fotó: Pexels

A brit Metro számolt be róla, hogy egy kapzsi terv keretében használta volna ki betegét a szívtelen háziorvos. Dr. Gurkirit Kalkat páciense ugyanis drogproblémákkal küzdött, és gyógyszeres kezelést kapott, amely kapóra jött a dokinak, aki meg akarta szerezni a gyógyszereket, hogy jó pénzért eladja őket. Dr. Gurkirit azt akarta elérni, hogy törlődjön a páciens orvosi lapja, majd átnevezte volna őt egy kollégája segítségével és meghamisították volna az új páciens kórlapját. A férfi azonban lebukott és most 12 hónapra felfüggesztették az orvosi tevékenysége alól.

Egy másik csalás miatt figyeltek fel rá a zsaruk

Nem ez volt az egyetlen csalása a háziorvosnak: kiderült az is, hogy korábban egy páciensének azt hazudta, hogy vérrákja van, és arra akarta ösztönözni, regisztráljon egy másik orvosnál. Igen ám, viszont előtte 40 ezer fontot fizetett a beteg Dr. Gurkiritnek a kezelései finanszírozására. A páciens azonban gyanút fogott és videóra vette a hamis diagnózist. A rendőrség pedig miután értesült az orvos tevékenységéről, vizsgálatot indított ellene.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek