KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.03.

„Örökre hiányozni fog” – Felborult kajakjával és szörnyethalt egy 18 éves fiú

A család fájdalma felfoghatatlan.

Tragikus módon felborult kajakjával és szörnyethalt egy 18 éves fiú. Családja szívfájdalmak közepette emlékezett meg a kedves, szerető, vicces és figyelmes fiúról. Cory szülei úgy tisztelegtek fiuk előtt, hogy azt mondták: „Örökre hiányozni fog nekik”.

gyertya, gyász
Fotó: Pexel (illusztráció)

A norfolki rendőrség nagyszabású kereső akciót indított a tinédzser felkutatásáért, miután lakossági felhívást kaptak a balesetet követően. Még víz alatti speciális csapatokat is bevetettek, de túl későn találták meg a fiatalt. 

„Mindig úgy fogunk rá emlékezni, mint egy kedves, szerető, vicces és figyelmes emberre, aki elkötelezett volt a családja, Brianna és az állatai iránt. Sokaknak volt nagyszerű barátja, és számtalan életét megérintette. Örökre hiányozni fog mindenkinek, aki ismerte őt” – közölte a gyászoló család, akik köszönetet mondtak a keresésben résztvevő mentősök és rendőrök számára. 

A rendőrség szerint a halálesetet jelenleg megmagyarázhatatlan, de nem kezelik gyanúsként az esetet, és az aktát átadták a halottkémnek. 

A tragikus fulladás mindössze néhány nappal azután történt, hogy a héten holtan találtak egy 16 éves „aranyszívű” fiút egy közeli víztározóban – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek