Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.01.

„Soha többé nem csókolhatom” – Zokogva engedte el a 28 éves férfit a szerelme

Egy szörnyű munkahelyi baleset vetett véget egy kereskedő életének. A 28 éves Lachlan Carslake múlt szerdán szenvedett súlyos fejsérüléseket, miközben egy nehézgépet kezelt. 

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Kórházba szállították és létfenntartógépekre került. A tragikus balesetet követően három nappal később azonban feladta az életéért folytatott küzdelmet. Szerettei körbe vették Lachlanot az utolsó pillanataiban. 

Élettársa, Tahlia Benvegnu-Carslake szívszorító fotókkal és sorokkal fejezte ki a gyászát. 

„Elvesztettem az én emberemet, az én Lachlanomat, az én örökkévalóságomat. Ez nem igazságos. Hogyan kellene ezt feldolgoznom. Ő nem a másik felem volt, ő volt az egész lényem, jobban ismert engem, mint én magamat. Soha többé nem foghatom meg a kezét, nem ölelhetem meg, nem csókolhatom meg, nem érezhetem a melegét, a biztonságát. Soha többé nem fogom hallani tőle, hogy azt mondja: „Annyira szeretlek, kicsim”, vagy beszélni hozzá, és hallani, hogy visszaszól. Hogyan fogom ezt most túlélni?” - zokogta Tahlia. 

Egy másik megható posztban bevallotta, hogy még mindig várja, hogy Mr. Carslake belépjen az ajtón, még akkor is, ha már nincs többé. Kihangsúlyozta, hatalmas fájdalommal tölti el, hogy már nem foghatja a kezét és az ágyban éberen, fájón tölti már csak az idejét, de pihenni képtelen. 

A munkahelyi balesetet szenvedő Carslake úr családjának adománygyűjtést kezdeményeztek. Néhány nap alatt közel 9500 dollár (3,4 millió forint) jött össze a gyászoló rokonoknak. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek