KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.11.

„Rettegünk" - egy másik kisbaba élete árán menthetnék meg a 11 hetes kisfiút

A szülők remélik, hogy időben megtörténik a transzplantáció.

A 11 hetes William Jones szülei szívszorító szavakkal könyörögnek másoknak, hogy csatlakozzanak a szervdonorsághoz.

kéz, kisgyerek, kétfogás, baba
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

A baba májusban született olyan genetikai betegséggel, ami azt jelenti számára, hogy égetően szüksége van szívátültetésre, mert a sajátja túl gyenge. Az anya és apa, Laura Osborne és Stuart Jones, most szeretnék felhívni a figyelmet a szervadományozás fontosságára a gyötrelmes várakozás közben.

Nagyon hiányzik nekünk, néhány hetet töltöttünk otthon, majd fenekestül felfordult az életünk. A szíve nem működik megfelelően, és sürgős szívátültetésre van szüksége, ami az egyetlen lehetőség az életének megmentésére. Lehet, hogy éveket kell várnunk, de nem biztos, hogy addig életben marad... Rettegünk, mert bármikor rosszabbra fordulhat az állapota

- mondta Laura.

William olyan betegséggel született, amely miatt szívizomzata megnagyobbodott, így túl vékony és megnyúlt ahhoz, hogy megfelelően pumpálja a vért. William esete azért is különleges, mivel egy másik kisbabától származó szívre van szüksége.

Most abban bízunk, hogy egy család beleegyezik az adományozásba – Williamnek nincs jövője szívátültetés nélkül. Ekkora méretű szív ráadásul nem gyakori... Reméljük, hogy az emberek látják a történetét, és elgondolkodnak a szervadományozáson.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek