KÜLFÖLD

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.09.

Mindenki kedvenc kávézójában ivott egy forrócsokit, belehalt

A fiatal életéért órákon át küzdöttek, eredménytelenül.

Hannah csupán egy kis forrócsokival szeretett volna lazítani iskolai napja után, ám végül ez lett a végzete. A 13 éves iskolás ugyanis allergiás, anafilaxiás sokkot kapott a helyi, londoni Costa Coffee-ban kapott itala után. A tini az édesanyjával tért be a kávézóba a suli után, hogy elüssék az időt a fogorvosi látogatás előtt. Mivel súlyos tej, tojás, hal és búza allergiája van, a forrócsokit szója tejjel kérték. A finomságot a vendéglátóhely azonban nem megfelelően készítette el. Így Hannah mindössze egy korty után rosszul lett. 

costa coffee
Forrócsokiért indultak a Costába, kórház lett a vége. Fotó: pexels

A kislány az anyjával azonnal a közeli gyógyszertárba rohant, ahol Hannah EpiPen injekciót kapott, amit kifejezetten allergiás reakciók csökkentésére fejlesztettek ki. A segítség azonban későn érkezett. Mentőt kellett hívni hozzá, akik kórházba szállították őt. Sokáig küzdöttek az életéért, eredménytelenül. Életét vesztette. 

A rendőrség nyomozást indított halála ügyében, melynek összesen 11 szemtanúja volt. A Costa Coffee helyi üzlete nem reagált a hírekre - írja a LadBible.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek