KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.10.

„Nem akarunk ülni és várni, hogy a fiunk meghaljon" - azt hitték, csak sokat játszik, hónapjai vannak hátra a 11 éves kisfiúnak

A szülők most pénzt gyűjtenek egy lehetséges gyógyszerre.

Egy iskolás fiúnál gyógyíthatatlan agydaganatot diagnosztizáltak, miután az orvosok először azt mondták neki, hogy csupán az a baj, hogy túl sok időt tölt a képernyők előtt ülve.

Fotó: GoFundMe

A 11 éves Ronnie Hoodnak márciusban mindössze kilenc hónapot adtak az orvosok súlyos diagnózisa után. A fiú egy éve elviselhetetlen nyaki fájdalmakat tapasztalt. A háziorvos ekkor egyszerűen gyógytornát javasolt – mondván, a probléma oka az, hogy a fiú túl sokat hajtja előre a fejét a mobilján való játékok miatt.

Amikor a tünetei nem javultak, a gyerek már sírt a fájdalomtól. Ekkor Ronnie szülei, Vicky és Nick MRI-vizsgálatot kértek. Ronnie-t végül megvizsgálták és eredményei szerint egy daganat „polipszerűen” nőtt az agytörzsén, a gerince tetején. Nick azt mondta, hogy amikor kiderült, hogy kisfiának agyrákja van, összeomlott.

Ronnie nem lett jobban. Sírt a fájdalomtól és csalódottságtól, majd elzsibbadt a jobb keze

- mondta.

Amikor megkaptuk az MRI eredményét, nem akartuk elhinni, hogy agyrákja van. Egészséges volt, jó gyerek, hogy történhetett meg ez pont vele?

Ronnie már műtéten és sugárkezelésen is átesett, de ritka daganattípusának egyéb kezelési lehetőségei korlátozottak az Egyesült Királyságban. Egy gyógyszert azonban jelenleg tesztelnek az Egyesült Államokban, és ígéretes eredményeket mutatott a betegség leküzdésében. A család ezért létrehozott egy GoFundMe adománygyűjtő oldalt, hogy pénzt gyűjtsön az utazáshoz és a magánkezelés költségeinek kifizetéséhez.

Nem akarunk ülni és várni, hogy a fiunk meghaljon. Nagyra értékelünk minden egyéb hozzájárulást

- mondta az apa a The Sunnak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek