Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.11.

Azt hitték, csak a gyomra rossz: néhány hónapja van hátra a 6 éves kisfiúnak

A szülők megpróbálják széppé tenni az utolsó napjait.

A szülei legnagyobb rémületükre a kisbabának mindössze hónapokat adtak az orvosok, miután egy teniszlabda méretű gyógyíthatatlan daganatot találtak az agyában.

Fotó: Pixabay


Lucas Garcia-Batallát 3. stádiumú, gyorsan növekvő, rosszindulatú agydaganattal diagnosztizálták mindössze 10 nappal az első születésnapja után. Lucas influenzaszerű tünetektől szenvedett, így a diagnózisa sokkoló volt szüleinek, David Garcia Juradonakés Laura Batallanak, akik nem sejtették, hogy gyermekük már nem sokáig lehet velük.

A kisgyermeken három nagy agyműtéten, 13 hónapig tartó kemoterápián és két hónapos protonsugár-terápián esett át. Sajnos a daganat folyamatosan visszatért, a kisfiúnak kevesebb mint egy éve van hátra.

Lucas közvetlenül az első születésnapja után betegedett meg. Nem volt túl sok étvágya, de azt hittük, hogy fáj a gyomra. Hányt, letargikus volt... Minden olyan gyorsan történt. Néhány nappal később egy CT-vizsgálat hatalmas daganatot tárt fel a feje hátsó részén. Ez egy nagyon nehéz pillanat volt számunkra. Még mindig az a kép van a fejemben, ahogy a feleségem tartja a kezében Lucast, és azt mondják nekünk, hogy agydaganata van

- mondta az apuka a The Sunnak.

A most hatéves Lucas 2019. április 1-jén ünnepelte első születésnapját. A szülők éveken át reménykedtek, amikor fiuk állapota javult, de mindig visszaesett. Bár jóval tovább élt, mint az orvosok azt jósolták, már nincs több kezelési lehetőség Lucas számára. Most szülei arra törekednek, hogy a lehető legjobb életet biztosítsák neki abból az időből, ami még hátra van.

Nincs több lehetőség számára, nem lehet végtelenszer felnyitni a fejét és megműteni. A daganat egyre csak nő. A kezelések hatására Lucas a jobb szemére megvakult és a bal fülére megsüketült. Ennek ellenére csodálatos erővel viseli a betegséget, hihetetlen személyiség.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek