Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.07.16.
Módosítva: 2024.07.16.

Így néz ki két nappal a merénylet után Donald Trump feje - galéria

Megjelent az amerikai republikánus párt elnökjelöltet választó gyűlésén hétfő este Donald Trump volt elnök, aki ellen két nappal korábban merényletet követtek el, de csak könnyebben sebesült meg.

A volt elnök kötéssel a fülén érkezett a Milwaukeeban tartott kongresszusra, ahol hívei ujjongva fogadták.

A Trumpról készült friss fotókat az alábbi képre kattintva tudod megnézni!

Donald Trumpra a pennsylvaniai Butlerben tartott kampánygyűlésen lőtt rá egy 20 éves férfi szombaton. A merénylő több lövést is leadott a volt elnökre, akinek azonban szerencsére csak a jobb fülét horzsolta egy lövedék. Egy másik ember viszont életét vesztette a támadásban, és ketten életveszélyesen megsebesültek. A támadóval a helyszínen végeztek a hatóságok.

Trump hívei most az összetartás és a közös küzdelem jeleként öklüket a magasba tartva üdvözölték a volt elnököt, aki a merénylet után ugyanezzel a mozdulattal hagyta el a helyszínt.

A gyűlésen nem sokkal korábban már hivatalosan is döntöttek arról, hogy Donald Trump lesz a republikánusok elnökjelöltje a novemberi választáson.

Donald Trump várhatóan csütörtöki beszédében fogadja el hivatalosan az elnökjelöltséget. Demokrata választási ellenfele a mostani állás szerint Joe Biden jelenlegi elnök lesz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek